Neverblackout
Image default
Business

Aanhangernet kopen?

Aanhangernet kopen?

Voordat je de weg op gaat met een aanhanger vol goederen is het wel zo veilig om hier een aanhangernet over te plaatsen, dit is zelf verplicht. Met een aanhangernet bescherm je jouw goederen en weet je zeker dat de lading veilig aankomt op de plek van bestemming. Het geschikte aanhangernet is natuurlijk voor iedere situatie anders. Gelukkig kennen wij een partij waar je doeken en netten kunt kopen die je op maat kunt laten maken. Benieuwd waar dit kan? We leggen het aan je uit in deze blog.

 

Aanbod aanhangernetten

Aanhangernetten zijn er in allerlei uitvoeringen. Voor welke klus je ook een net zoekt, de partij Nettenshop heeft er vast eentje tussen zitten die aan je wensen voldoet. Een aanhanger net is erg geschikt voor ladingen die redelijk op zijn plek blijven liggen. Het net dient dan als bescherming en zorgt dat er niets van de aanhanger afvalt. Een aanhangerdoek gebruik je voor fijne materialen. Ze zijn gebruiksvriendelijk en licht en gemakkelijk over de aanhanger te trekken. Een ander voordeel van een doek is dat de kans op scheuren of beschadigingen gering is. Binnen het aanbod van Nettenshop vind je ook een fijn geweven meganyl gaasnet, eveneens te gebruiken als zandbaknet. Dit net zorgt ervoor dat elke lading goed op zijn plaatst blijft zitten.

 

Welk aanhanger net heb ik nodig?

Voor de echte klussers onder ons is een aanhangernet onmisbaar. Voordat je overgaat tot aankoop is het raadzaam vooraf precies te weten waarop je moet letten. Over de volgende punten moet je goed nadenken:

 

  1. De afmeting

De afmeting is het belangrijkste punt. Ons advies is om een aanhangernet te kopen die groter is dan de aanhanger. Is de lading namelijk hoger dan de aanhanger, dan kun je alsnog de lading gemakkelijk afdekken met het net. 

 

  1. Het gaas

Daarnaast is het belangrijk om op het gaas te letten. Zo is een fijnmazig net, zoals een gaasnet handig voor grind en zand ladingen. Deze laten lucht door, maar houden het materiaal in de aanhanger op zijn plek. Heb je een bank of kast die je wilt gaan vervoeren in een aanhanger? Kies dan voor een net met grote mazen. 

 

  1. De prijs

De prijs speelt natuurlijk ook een rol. Bij Nettenshop hebben ze netten in verschillende prijsklassen, zodat er altijd een geschikt net te vinden is dat past bij je budget.

Meer weten over aanhangernetten?

Bij Nettenshop vind je een ruim aanbod aanhangernetten. Bekijk dus het aanbod en ontdek welk doek er het beste past bij jou. Kom je er zelf niet helemaal uit? En heb je dus advies op maat nodig? Of heb je nog een aantal vragen over de service? Dan raden we je aan om contact op te nemen met de specialisten.


https://www.nettenshop.nl/