Neverblackout
Image default
Business

All Dent tandheelkundige praktijkinrichting

Bij All Dent kunt u terecht voor de gehele inrichting van uw tandheelkundige praktijk.

Ben u een beginnend tandarts, en u wilt alleen of met een partner een tandheelkundige praktijk opstarten, bekijk dan de mogelijkheden bij All Dent. Ook als u, uw bestaande tandheelkundige praktijk wilt uitbreiden of simpelweg verbeteren, dan biedt All Dent een totaaloplossing. Als tandarts, mondhygiënist of orthodontist wil je vooral op een een optimale wijze je vak kunnen uitoefenen. All Dent levert hoogwaardige apparatuur en toepassingen,en zorgt voor de meest ideale inrichting van uw tandheelkundige praktijkinrichting.

All Dent geïntegreerde  oplossingen

Bij All Dent wordt de inrichting gedaan door ontwerpers en interieurarchitecten. Zodoende schept men een tandheelkundige praktijk waarin optimaal gewerkt kan worden. Ook bouwkundige zaken en het installeren van apparatuur wordt volledig door hen verzorgd. U kunt het in feite volledig aan hen overlaten maar het inbrengen van eigen input en suggesties zal ook leiden tot het gewenste resultaat

Einde samenwerking?

De inrichting is gereed en All Dent heeft alle apparatuur netjes afgeleverd en geinstalleerd. Voor All Dent is dit allerminst het einde van de samenwerking. De standaardgarantie bij tandheelkundige apparaten en instrumenten is over het algemeen 1 jaar. Bij All Dent heeft men een geselcteerd assortiment waarbij men 5 jaar garantie biedt.

De bediening van vele apparaten geschiedt tegenwoordig met computers en de benodigde software. Hier kunnen defecten en storingen optreden. Ook daarvoor biedt All Dent uitstekende service met gepaste oplossingen. Men is telefonisch bereikbaar op werkdagen van 7.30 tot 17.30. In gevallen van nood is men ook buiten deze tijden bereikbaar. Een servicemonteur zal op uw verzoek zo snel mogelijk ter plaatse zijn om een defect of storing te verhelpen. Mocht er een probleem zijn met bijvoorbeeld de software of het netwerk waarop een apparaat is aangesloten, dan kan men op afstand het apparaat overnemen en het herstel uitvoeren

Showroom

Het is zeer de moeite waard om de showroom te bezoeken in Veenendaal.

Het assortiment is werkelijk ongekend, en men levert alleen producten van hoge standaard en gerenomeerde merken. Alvorens u een bezoek wilt brengen, is het verstandig om de website te bezoeken, en contact op te nemen.