Neverblackout
Image default
Business

Alles wat u zeker over Voip bellen moet weten

Alhoewel Voip bellen ongelofelijk nuttig is voor zowel particulieren als kleine bedrijven, gebruiken veel mensen die zouden kunnen profiteren van VoIP-services ze niet, omdat ze nog steeds geen antwoord hebben op de basisvraag: “Wat is VoIP? Als u een van deze mensen bent, lees dan zeker dit blog.

Wat is Voip Bellen?

Voip bellen is een afkorting voor Voice over Internet Protocol. Simpel gezegd, het is een telefoondienst via internet. Terwijl een traditionele telefoon stemmen in elektrische signalen vertaalt, zet VoIP uw gesprek om in een digitaal signaal dat het via een internetverbinding kan verzenden en ontvangen. Bij Voip bellen voert u gesprekken met behulp van software op een computer of smartphone. Je zou deze verschillende soorten diensten niet als exclusief moeten beschouwen, maar als complementair.

Wat heeft u nodig om gebruik te maken van Voip bellen?

Om gebruik te kunnen maken van Voip bellen heeft u allereerst een internetverbinding met een snelheid van minstens 1 Mbps nodig, omdat uw bandbreedte direct van invloed is op de geluidskwaliteit van uw Voip-oproepen en het aantal oproepen dat u tegelijk kunt ondersteunen. DSL- en kabel verbindingen zijn meestal prima. U wilt er ook voor zorgen dat uw verbinding relatief stabiel is.

Vervolgens hebt u de apparatuur nodig om Voip bellen mogelijk te maken. De professionals van De Nederlandse Provider informeren u hier graag verder over.

Wat zijn de voordelen van Voip bellen?

De gesprekskosten met Voip bellen zijn vaak goedkoper dan bellen via een vaste lijn omdat ze niet onderworpen zijn aan dezelfde belastingen en regels waarmee telefoonmaatschappijen te maken hebben.

Als u Voip bellen eenmaal hebt ingesteld, kunt u hier ook onderweg gebruik van maken. Neem uw mobiele telefoon mee en u kunt via Voip bellen, met hetzelfde telefoonnummer en dezelfde tarieven. Aangezien uw VoIP-registratie aan een adres is gekoppeld, worden alle oproepen die u tijdens een internationale reis naar uw thuisland doet, als een binnenlandse oproep beschouwd (hoewel omgekeerd oproepen die u in het buitenland doet, die u momenteel bezoekt, als internationale oproepen worden beschouwd).

Ik raad u aan voor antwoord op uw specifieke vragen contact op te nemen met de medewerkers van De Nederlandse Provider: 088 030 9600.