Amsterdamse tandarts

De Amsterdamse tandarts kan helpen met het goed houden van de mond en de tanden. Daarvoor kan een tandarts Amsterdam meerdere ingrepen verrichten die zorgen dat men geen gaatjes krijgt of dat men nieuwe prothese tanden krijgt. Wat het ook is dat men qua tandbehandeling wil ontvangen. Het is allemaal mogelijk om dit bij ons te krijgen. Zo hebben we niet alleen de allermodernste apparatuur om te zorgen dat u de gebitsverzorging krijgt die u nodig hebt, maar ook die zorgt dat u blijvend van gezond tandvlees en kiezen gebruik kunt maken.

Of u nu voor mondhygiëne komt of dat u graag een gaatje door een tandarts Amsterdam wilt laten uitboren men kan voor al die zaken bij ons terecht. Maak daarvoor een afspraak en kies een ingreep die het beste bij uw situatie past. Ook voor regelmatige controles op tandbederf kunt u bij onze tandarts in Amsterdam terecht.

Tandheelkunde en prothetiek

Binnen de tandheelkunde zijn er diverse technieken die een tandarts Amsterdam gebruikt om te voorkomen dat een cariës kans krijgen. Een van die methoden is het periodiek controleren van de tanden. Dan kunnen eventuele zwakke plekken opgemerkt worden, kunnen beginnende gaatjes verwijderd worden en is het mogelijk om tandsteen te verwijderen. Men kan met hulp van een tandarts in Amsterdam zorgen dat verkalkt tandplak uit uw gebit weggehaald wordt. Door te polijsten met een polijstpasta en een borsteltje kan men zorgen dat het er weer netjes uitziet. Verder kan een tandarts uit Amsterdam een beschermlaagje aanbrengen dat sealen heet of vullingen plaatsen.

Andere tandbehandelingen

Er zijn nog vele andere tandbehandelingen die men bij ons als tandarts in Amsterdam kan laten doen. Zo is het mogelijk om kronen en bruggen te laten zetten. En kunnen we ingeval van complete absentie van tanden een prothese maken. Dat is allemaal mogelijk bij onze Amsterdamse tandartsen.