Neverblackout
Image default
Business

Arend beveiligingssystemen

Arend beveiligingssystemen

Indien u state-of-the-art beveiligingssystemen wilt kopen kunt u zeker terecht bij Arend Beveiliging. Ons installatiebedrijf levert alles op het gebied van moderne beveiligingstechnieken. Wij verkopen bijvoorbeeld bewakingscamera’s om toezicht te houden op toegangen, erven, pleinen, hallen en gangen. Voor iedere situatie hebben we een passend model. Daarnaast kunt u niet alleen producten bij ons kopen, maar kunt u tevens deze producten laten installeren door een installatiespecialist. Deze legt de systemen aan de plek waar u deze wilt hebben en kan u bovendien adviseren over de montage.

De locatie waar een beveiligingssysteem wordt geplaatst is zeer bepalend voor de effectiviteit ervan. Met name voor bewakingscamera’s is een tactvolle plaatsing zeer belangrijk. Voor het kopen van een toegangscontrolesystemen is dit minder van toepassing aangezien deze vaak algemene voor de handliggende posities hebben.

Moderne beveiligingsystemen kopen

Bij Arend Beveiliging kunt u niet alleen topkwaliteit beveiligingssystemen kopen, u kunt bij ons de nieuwste technieken krijgen op het gebied van huis- en pandbewaking. Zo verkopen wij niet alleen de gebruikelijke camera’s om toezicht te houden en beeldmateriaal vast te leggen. Wij leveren ook real-time beveiligingscamera’s waarmee u direct vanaf een afstand beelden kunt opvragen. Met dergelijke videobewaking kan er direct in worden gegrepen en kunt u een mogelijk misdrijf voorkomen. Met standaard camera’s bent u namelijk afhankelijk van beeldmateriaal dat gebruikt wordt nadat een misdrijf is gepleegd of goederen zijn ontvreemd. Met real time bewaking bent u dus een aantallen stappen voor. Het is daarom verstandig om moderne beveiligingssystemen te kopen bij Arend Beveiliging.

Daarnaast leveren wij moderne toegangscontrole technieken om woningen en bedrijven beter te beschermen. Door middel van biometrische toegangscontrole kunt u ongewenste personen met een ongeregistreerde vingerafdruk buiten de deur houden. Op die wijze bespaard u geld op een bewaker of opzichter die bijhoudt wie er binnenkomt en wie niet. Ook kan het gebruikt worden ter vervanging van een sleutel. Een sleutel kunt u verliezen, maar uw vingerafdruk hebt u altijd bij de hand. Door een dergelijke biometrische beveiligigingssysteem te kopen staat u dus nooit voor een gesloten deur.

 

https://arendbeveiliging.nl/