Neverblackout
Image default
Business

Audiovisuele dienstverlening voor uw bedrijf

Wellicht heeft u wel eens een presentative gegeven en tot de conclusive gekomen dat vlak voordat u deze presentative wilde geven de beamer niet goed werkte en of de microfoon stuk was. Kotom een professionele presentatie vraagt ook professioneel materiaal waarmee deze presentatie uiteindelijk wordt gegeven. Veel bedrijven kopen een beamer en denken hiermee voldoende materiaal in huis te hebben om op een professionele manier een presentatie te geven. Maar vaak is dit niet het geval. Zorg dat je bij een specialist een presentatieruimte laat inrichten die eenmalig alle facetten van de presentatietechnieken optimaal kan inrichten naar aanleiding van uw wensen. Bovendien is er tegenwoordig veel meer mogelijk om uw bedrijf nog professioneler te presenteren.

Digibord voor binnen of buiten

Wellicht heeft u wel eens voor een afspraak moeten wachten bij een bedrijf in een centrale hal waar een display aan de muur hing die het laatste nieuws van het bedrijf presenteerde. Welnu dat is een digibord zoals hier bij faas die met technieken van narrowcasting kunnen worden voorzien met nieuws die voor de bezoekers van het bedrijf interessant zou kunnen zijn. Maar tegenwoordig kunt u ook buiten voor uw bedrijfspand een digibord plaatsen waardoor u voorbijgangers kunt informeren over de ontwikkelingen van uw bedrijf. Deze digitale schermen zijn er in verschillende afmetingen en zijn met de huidige technieken zeer beschermd en helder voor het vertonen van reclame.

Smartboards en interactieve presentaties

Om voor meer interactie te zorgen met uw klanten of personeel is er tegenwoordig het smartboard die u kunt gebruiken in combinatie met uw huidige of nieuwe beamer. Door gebruik van speciale software en touchpoint technieken kunt u deze borden op een interactieve manier gebruiken. U kunt schrijven maar ook via aanrakingen op het scherm interactie creëren. Zeker wanneer het gaat om educatieve doeleinden zijn hier vele toepassingen voor te bedenken en zijn vooral ook scholen geïnteresseerd in het plaatsen van een smartboard of ook wel digitaal schoolbord genoemd.

https://www.jfad.nl/verkoop/

Related Posts

magneettherapie apparaat kopen – behandeling vanuit huis

VOIPZeker – Zakelijke telefonie anno 2017

Een goede eerste indruk is vaak bepalend