Neverblackout
Image default
Business

Badkamer en kranen

 

Wenst u graag aan de slag te gaan als een echte loodgieter? Als dat zo is dan is Loodgietshop precies wat u zoekt. Bij onze loodgieterswebwinkel vindt u alle delen en onderdelen om uw huis leefbaar te maken. Sluit uw eigen watervoorziening aan of installeer uw badkamer zoals u het wilt. Ook voor verwarming, CV ketels, kranen en elektrische boilers bent u bij Loodgietshop.nl op de juiste plek.

Indien u als loodgieter zelf uw badkamer inclusief wastafelkraan wilt installeren hebt u de geschikte middelen nodig. U hebt het keramiek nodig dat u graag geïnstalleerd ziet, maar ook aansluitstukken die de badkamer met de riolering verbinden. Daarnaast zijn er natuurlijk gereedschappen nodig die u helpen met de installatie van al het keramiek en de verbindingstukken. Bij Loodgietshop vindt u werkelijk alles voor uw sanitaire voorzieningen.

Badkamerbenodigdheden

Een eigen badkamer inclusief wastafelkraan inrichten is nog een hele karwei. Loodgietshop kan u daarbij helpen. Zo leveren we alles wat betreft sanitaire producten om de badkamer mee in te richten. Hebt u veel ruimte dan kunt u kiezen om een ligbad aan te schaffen. Hebt u wat minder plaats dan is een douchebak wat voor u. Ook is deze douchebak verkrijgbaar met bad.

Om alles aan elkaar te koppelen zijn buizen nodig. Loodgietshop.nl levert diverse metalen leidingen en bijpassende koppel- en verloopstukken. Zo zijn er sokstukken, maar ook kniestukken, t-stukken en andere varianten om de gehele watervoorziening met elkaar te verbinden. Wat u ook voor badkamerbenodigheden zoekt u vindt het bij Loodgietshop.

Overvloed aan keramiek

Naast alle algemene badmeubelen zoals wastafelkranen heeft Loodgietshop nog een hele partij keramiek in de aanbieding. Zo levert ons bedrijf in loodgietersbenodigdheden ook wastafels, diverse kranen, maar ook bij elkaar horende wastafels met kranen. Verder zijn er verschillende versies te verkrijgen voor verscheidene ruimtes. Naast kranen levert Loodgietshop.nl ook keramiek voor het toilet zoals complete wandclosets, stortbakken en toiletzittingen.

 

Related Posts

Tiny House Beweging in Nederland

4 Valkuilen bij je eigen webwinkel beginnen

Rijden met een aanhanger, mag dat?