Neverblackout
Image default
Business

Behoefte aan een ooglidcorrectie?

Als u op zoek bent naar een ooglidcorrectie, zoek dan niet verder. Ooglift is de specialist in ooglidcorrecties met jarenlange ervaring en de beste dokters. De ogen zijn de spiegel van de ziel, maar wat denken mensen als u er altijd moe uitziet? Door middel van een ooglidcorrectie van Ooglift.nl ziet u er altijd fris en uitgerust uit. U kunt meteen een afspraak maken om advies te krijgen over uw ogen. Onze artsen hebben jarenlange ervaring en kunnen meteen een inschatting maken hoe het proces er voor u uit komt te zien.

Vergoeding voor een ooglidcorrectie

Ooglift heeft contracten afgesloten met Achmea, Agis, Interpolis, de Friesland enz. Bij nagenoeg alle overige verzekeraars is een contract niet nodig en kan Ooglift digitaal een aanvraag voor u indienen. Meestal bepaald een medisch adviseur van de zorgverzekeraar dan of u wel of niet in aanmerking komt voor vergoeding. Gezichtsveldbeperking door overhangende huid voor uw pupil is meestal de indicatie. Klachten als vermoeidheid, hoofdpijn, smetten of eczeem, zijn meestal geen reden voor de verzekeraars om tot vergoeding over te gaan. Om in aanmerking te komen voor vergoeding dient u een aanvullende verzekering te hebben afgesloten. Daarnaast dient u te voldoen aan de criteria die uw verzekeraar heeft opgesteld. Deze kunt u nalezen in de polisvoorwaarden. Het indienen van een aanvraag bij uw verzekeraar is een service van Ooglift waaraan geen kosten zijn verbonden

Redenen voor ooglidcorrectie

Onze klanten hebben verschillende redenen voor ooglidcorrecties. De voornaamste reden is dat mensen er beter uit willen zien. Ze worden ouder geschat dan ze daadwerkelijk zijn omdat ze er moet uitzien. Oogartsen-oogchirurgen worden specifiek opgeleid tot het verrichten van ooglidcorrecties. Het uitvoeren van ooglidcorrecties vormt een uitgebreid en officieel onderdeel van de opleiding tot oogarts-oogchirurg. Belangrijk hierbij is uiteraard de cosmetische kant, maar essentieel de optimale werking van het oog. Een ooglidcorrectie kan Ooglift al uitvoeren voor €875,-. Hoe dat kan? Wij voeren gemiddeld 45 ooglidcorrecties per week uit! De prijzen voor een ooglidcorrectie zijn inclusief het intakegesprek en alle controles. Ooglift heeft al ruim 19.000 behandelingen uitgevoerd. U kunt dus zeker zijn van onze expertise.

Related Posts

Rijschool Zoetermeer daar kan iedereen terecht!

40 jaar getrouwd

Sustainable, eco-friendly firelighters manufacturers