Neverblackout
Image default
Business

Bekers bedrukken

 

Wilt u graag uw bekers laten bedrukken met een mooi ontwerp of met uw eigen logo? Bij ons kan dat. Door een bedrijfslogo op een van onze bekers te drukken kunt u in een zeer korte tijd en op een gemakkelijke manier naamsbekendheid verwerven. Iedereen die gebruik maakt van dat drinkbekertje zal de opdruk kunnen lezen. Zo bouwt u vertrouwen op bij uw klanten of geeft u op kantoor bij uw collega’s onderling een indruk van professionaliteit.

Zo ziet u dat bekers bedrukken nog best effectief is als marketing strategie en daarom een must is voor grote bedrijven die zichzelf serieus nemen. U kunt bij Koffiebekerbestellen.nl al vanaf zo’n duizend stuks aan kartonnen of plastic bekers bedrukken en bestellen. Maar u kunt nog veel grotere hoeveelheden bij ons afnemen.

Kartonnen bekers bedrukken

Laat stijlvolle kartonnen bekers bedrukken. Deze papieren variant van de doorsnee drinkbeker heeft een professionele uitstraling dan de plastic versie en kom vele malen minder goedkoop over. Als u een dergelijk bekertje laat bedrukken met uw logo komt het daardoor nog beter over op degene die eruit drinkt. Deze vloeistofhouders zijn in verschillende maten verkrijgbaar waardoor u voor iedere gelegenheid een passende container hebt. Zo zijn er varianten te koop van 150 en 180 CC. Maar u kunt zelfs zeer grote kartonnen bekers laten bedrukken van 250 CC. Ook kunt u voor ieder type drankje een aparte beker laten bedrukken. Op die wijze kan men direct aan de buitenkant herkennen wat erin zit. Ga voor gemak, kies voor bekers bedrukken bij Koffiebekerbestellen.nl.

Andere drinkbeker producten

We verkopen nog andere producten. Het is onder andere mogelijk om bekers te bedrukken die een full color opdruk hebben. Deze zijn weliswaar duurder, maar komen tevens beter uit de verf. Ook is het een optie om plastic drinkbekers met een egale opdruk bij ons te bestellen. Dat is handig wanneer u een feestje geeft met een bepaald thema. U bent dan goedkoop uit en u kunt toch nog een eigen draai aan de sfeer geven. Bestel daarom de bekers die u wilt laten bedrukken bij Koffiebekerbestellen.nl.

 

Related Posts

Opslag groot of klein

Hoe lost u een verstoppingsprobleem op

SEO Betekenis