Neverblackout
Image default
Business

Ben jij opzoek naar een goede opslagplaats?

Ben je woonachtig in Oldenzaal? Zoek je een goede ruimte voor je spullen? Je bent dan hier aan het juiste adres. Wij bieden een opslagplaats voor al je spullen. Het is mogelijk om al je spullen daar neer te zetten en jij mag zelf de grote bepalen van de hoeveelheid ruimte je wilt hebben. Het is van belang dat je zelf weet hoeveel je nodig hebt en hoeveel je wilt huren.

 Blox opslag

Wij als Blox opslag bieden je een ruimte vrij om zelf je spullen in op te bergen. Op onze site: www.bloxopslag.nl/opslagruimte-oldenzaal vind je de nodige informatie die je nodig hebt bij het uitzoeken van jouw opslagplaats. We bieden verschillende ruimtes aan van groot tot klein. Ik raad u aan ons te raadplegen als je graag een opslagruimte wilt huren. Wij zijn zeer snel bereikbaar en staan voor elke optie open. Wij gaan graag een gesprek met je aan, over bepaalde zaken die wij niet telefonische kunnen afhandelen. Het is zeker mogelijk om met eigen ideeën te komen. Wij zijn erg flexibel en willen graag afspraken plannen. Wij zijn geopend op woensdag, donderdag en de vrijdag. Wil je toch zaterdag langskomen, dan zul je een afspraak moeten plannen, dit kan met in overleg met ons en is zeker mogelijk. Wij zijn geopend op die dagen van 9:00 tot 15:00. Onder keuzehulp zie je verschillende formaten en mogelijkheden. Wij bieden units aan tussen de 1m3 en 60m3. Veel is dus mogelijk.

Bent je opzoek naar een perfecte plaats voor al je spullen? Raadpleeg ons en wie weet zien we u snel voor een goed gesprek. Wij staan voor veel dingen open en zijn gemakkelijk in afhandeling. We leveren werk wat in goede staat verkeerd en gaan goed met onze units om. Wij verwachten van onze klanten dat ze ook met respect voor onze spullen omgaan en er geen misbruik van gemaakt zal worden.  Graag zien we je snel en wie weet heb je binnenkort wel een geweldige unit, waar al je spullen in kwijt kunnen en je er zelf geen last meer van hebt.

http://www.bloxopslag.nl/