Neverblackout
Image default
Business

Bouwmeterkasten van AIC

Ben je werkzaam in de bouw als timmerman, uitvoerder of aannemer en op zoek naar bouwmeterkasten? Dan leg je als echte professional de lat hoog en wil je natuurlijk het liefste kwalitatief goede bouwmeterkasten kopen, als het even kan tegen scherpe en voordelige prijzen. Een bouwmeterkast moet altijd goed werken, het juiste Ampèreniveau hebben en voorzien zijn van lange snoeren om goed gebruikte te kunnen worden.

Onze AIC en onze bouwmeterkasten

Als je hoge eisen stelt aan bouwmeterkasten, kun je prima terecht in de uitgebreide webshop van AIC.nl – Aannemers Inkoop Centrale B.V. – in Harderwijk. Ons familiebedrijf bestaat al sinds 1956 en heeft een enorme vakkennis en goede reputatie opgebouwd. Wij zijn altijd gericht op de hoogste kwaliteit voor onze klanten, betrouwbaar en hebben als streven om onze producten zo voordelig mogelijk aan te bieden. Wij zijn dan ook een hoog aangeschreven dealer van de beste bouwmaterialen en gereedschappen die er in bouwwereld verkrijgbaar zijn. Wat dacht je bijvoorbeeld van de topmerken Carat, DeWalt, Bosch, Festool, Hitachi, Lievers en Metabo? Of van de superieure Merz bouw- en zwerfkasten, Bos opslagcontainers of Weiro schaftwagens? Wat je ook zoekt, je vindt het bij de landelijk opererende dealer AIC in Harderwijk! Bij ons kun je terecht voor verkoop én verhuur van bouwmachines, gereedschap en bouwmateriaal. AIC is online actief, maar heeft tevens een eigen showroom in Harderwijk waar je altijd terechtkunt voor een oriënterend en vrijblijvend bezoek.

Neem contact met ons op of kom lang in onze showroom

Wil je meer weten over ons ruime aanbod bouwmeterkasten en onze andere bouwmaterialen en gereedschappen? Kijk dan eens rond in onze uitgebreide webshop, bezoek onze showroom in Harderwijk of maak een afspraak voor een offerte of gesprek. Wij helpen je graag verder op weg met jouw klus! Graag tot ziens op onze website of in onze bedrijfsvestiging!