Neverblackout
Image default
Business

Budget Hotel in Amsterdam

Winkelen, voetbal, cultuur, kunst, grachten, fietsen, tulpen, markten, allemaal dingen die typerend zijn voor Amsterdam. Waar draait het in Amsterdam nu echt om? Wat zijn de belangrijke plekken in Amsterdam? Welke activiteiten mag je niet missen wanneer je in Amsterdam bent? Lees het allemaal hier in deze blog.

De P.C

Als je van winkelen houdt en je draagt graag merkkleding, kun je er niet omheen om naar de P.C. Hoofdstraat te gaan. Hier vind je alle mooie merken en met een klein beetje geluk spot je tijdens het winkelen een BN’er. Wanneer je niet zo van merkkleding houdt, maar liever de grote winkelstraat bezoekt, is de kalverstraat voor jou ‘the place to be’. Hier zijn winkels te vinden als Zara, H&M, forever 21, etc.

Naast de winkelstraten zijn er ook veel markten om te bezoeken in Amsterdam. Één van de beroemdste markten is de Albert Cuypmarkt. Deze markt bestaat al sinds 1905 en er is van alles te koop van fruit tot elektronische apparaten.

Wanneer je een natuurliefhebber bent, maak dan eens een wandeling door het vondelpark. Dit is het bekendste park van Amsterdam en er is altijd leven. Het Vondelpark is sinds 1996 een Rijksmonument. Naast het vondelpark is ook het Begijnhof een mooie plek om te wandelen. Dit zijn de geheime tuinen van Amsterdam.

Barretjes

Amsterdam staat ook bekend om de verschillende bars en kroegen waar je een lekkere borrel of een glas fris kunt drinken. Amsterdam kent er vele en dat betekent dat je in Amsterdam nooit dorst zult hebben. De bekendste zijn de Twee Zwaantjes, Wynand Fockink en Café Thijssen. Je kunt natuurlijk ook je eigen favoriet bezoeken of een kroegentocht houden!

Als men dorst krijgt, krijgt men op den duur ook honger! Probeer dan eens een lekkere haring, deze kun je bij verschillende kraampjes op straat krijgen. Niet zo’n visliefhebber? Er zijn nog genoeg andere plekjes om iets te eten. Zo kun je in Amsterdam ook heel lekker indonesisch eten bij onder andere Kantjil & de Tijger.

Budget Hotel in Amsterdam

Al die keuze uit bars, restaurants, winkelgelegenheden en activiteiten… Dan is er natuurlijk ook veel keuze uit hotels om ‘s avonds in een lekker bed te slapen. Je kunt kiezen uit een hotel in het centrum, zo blijf je in de drukte van de stad. Voor een goed budget hotel ga je naar Amsterdam ZuidOost. Voor een leuke prijs een schone kamer en een goed bed! Daarnaast kan je heerlijk scandinavisch eten bij het restaurant Gard dat bij het hotel hoort.

Genoeg keuze voor iedereen in Amsterdam!

 

http://www.marriott.com/hotels/travel/amsaa-courtyard-amsterdam-arena-atlas/

Related Posts

Keuzes bij gaashekwerk

Specialist in koudemiddelen

How calcium deficiency in dairy cows can easily be prevented