Neverblackout
Image default
Business

Buitenverlichting inbouwspots overkapping

Een up-to-date oplossing voor uw buitenverlichting nodig? Waarom geen LED inbouwspots voor de buitenverlichting?

 

Deze inbouwspots zijn geschikt voor uw overkapping, maar u kunt er zoveel meer mee dan alleen de overkapping verlichten. Hiermee bedoel ik niet alleen dat ze energiezuinig zijn en een langere levensduur hebben dan andere verlichting.

 

Kleine lampen voor veranda, overkapping

 

Deze slimme kleine lampen kunnen uw veranda overkapping, tuinpad overkapping of oprit overkapping verlichten. Hoe spectaculair zal uw woning eruit zien met deze zorgvuldig geplaatste licht bronnen.

 

Het is zelfs mogelijk om over deze lichten te lopen, zonder te struikelen. Ook zijn ze bestand tegen de kracht van een auto die erover heen rijdt. Met een slimme plaatsing kunt u de overhangende overkapping met voldoende verlichting voorzien om uw voordeur op een sfeervolle manier te verlichten.

 

Er zijn verschillende stijlen waaruit u kunt kiezen om in uw woning op te nemen. Ze zijn allemaal compact en energiezuinig, met een lichtsterkte van 3 watt, afhankelijk van uw behoeften. Ze zijn gemaakt van roestvrij staal en zijn geschikt voor gebruik buitenshuis, maar kunnen ook worden geïntegreerd in de vloer van natte ruimtes, een innovatieve manier om deze zeer moderne verlichting te gebruiken.

 

Deze spots kunnen overal geplaatst worden dus ze zijn ook binnenshuis te plaatsen, indien u van plan bent dezelfde spots te gebruiken voor zowel binnen als buiten om eenheid te creëren. Het is de ideale oplossing voor een minimalistische aanpak voor uw verlichting.

 

De spots zijn overal te gebruiken en kunnen gekocht worden met verschillende IP-waarde. De IP-waarde geeft aan hoe waterdicht de fittingen zijn. Hierdoor zijn ze zowel geschikt voor binnenshuis met een stofdichtheid (IP-waarde 20) en voor buitenshuis zoals aan onderkant van uw overkapping met spatwaterdichtheid (IP-waarde 44) of in de grond van de oprit met volledige waterdichtheid (IP-waarde 67).

https://www.inbouwledspots.nl

Related Posts

Ben jij opzoek naar een goede opslagplaats?

Koalabedding Hoofdkussens

Rijdt u straks op de beste scootmobiel van Dronten?