Neverblackout
Image default
Business

Cartoontime maakt van elke gelegenheid een onvergetelijk event

Of je nu op zoek bent naar iets speciaals voor de eregast of elke gast iets persoonlijks en leuks mee naar huis wilt geven, Cartoontime is dan precies wat je nodig hebt! Het is eens iets anders, het is betaalbaar en indrukwekkend voor elk feest, evenement of promotie. In slechts enkele minuten een cartoon gereed van een feestgast.

Erwin Hogeboom van Cartoontime is een professional

Een cartoon is een karikatuur die een gelijkenis op een overdreven manier weergeeft, en dat is precies wat Cartoontime telkens weer voor elkaar weet te krijgen. Elke cartoon die Erwin Hogeboom maakt, is uniek, amusant en verbazend voor de feestgangers, met nauwkeurige, vleiende versies van de gast in slechts 3 tot 5 minuten! Je bent waarschijnlijk wel eens naar een pretpark of feestje geweest en hebt dan gezien dat een of andere belabberde karikaturist steeds weer hetzelfde gezicht tekende voor elke gast. Cartoontime bewijst een professional te zijn en hier verre van te blijven.

Vermaak je gasten

Het maakt niet uit wat voor soort feestje of evenement je organiseert, je hebt iets nodig om je gasten te vermaken. Je hoeft echt geen duizenden euro’s uit te geven aan entertainment om er een geweldig event van te maken. In feite heb je met Cartoontime voor veel minder dan een fatsoenlijke goochelaar of band een entertainer die ook nog eens voor elke gast een persoonlijke cadeau creëert. Je gasten laten schminken, of laten tatoeëren met henna of door een ballonartiest een ballonfiguur laten maken, kan de gasten vermaken, maar alleen een tekenaar of karikaturist creëert iets wat de gasten voor altijd kunnen bewaren. Dus huur Erwin gerust in voor je evenement, en geniet van hoe je gasten in de rij staan om zich te laten portretteren.

Blijvend presentje

Tuurlijk, je kunt ook naar een winkel gaan en allerlei onpersoonlijke presentjes aanschaffen om aan de gasten te geven zodra het feest ten einde is. Maar wat gebeurt er veelal met het spul als het feest voorbij is? Juist, het belandt in de prullenbak. Zonde! Als je er zeker van wilt zijn dat je gasten zich goed zullen vermaken EN je feest niet vergeten, dan wil je dat je iets hebt dat voor altijd bewaard blijft, iets persoonlijks en uniek. Waar je gasten graag voor in de rij staan om grappige maar ook vleiende cartoons van familie, vrienden en collega’s voor hun ogen te zien verschijnen!