Neverblackout
Image default
Business

Consult voor haartransplantatie

 

U kunt een consult aanvragen voor haartransplantatie bij Globalhair.nl. Een haarspecialist of consulent kan u informeren over het proces van haarimplantatie. We vertellen u dan naar aanleiding van opgestuurde foto’s hoeveel grafts (follikels) er nodig zijn om te transplanteren. Zo kunt u precies weten wat ervoor nodig is om u van uw kaalheid af te helpen. Ook op het forum Haarweb kunt u terecht voor uitleg.

Verder is het van belang om te weten dat de meeste goedkope haartransplantaties in een Turkse haarkliniek worden gedaan onder het toeziend oog van een ISHRS haarchirurg. Uw haren worden dan volgens de FUT (follicle unit transplant) of de FUE (follicle unit extraction) methode getransplanteerd. Dat wil zeggen dat grafts worden verwijderd van een donorgebied en geïmplanteerd op een kale plek. Zo kunt door hoofdharen te implanteren uw haarverlies tegengaan. Een consultant van Global Hair kan u dit proces haarfijn uitleggen.

FUT of liever FUE?

Hebt u een consult nodig, omdat u niet goed weet of u een FUT of een FUE haartransplantatie wilt nemen? Dan kan een consulent uit Globalhair.nl u toelichting geven. Over het algemeen raden we aan om in een haarkliniek in Turkije een FUE methode te nemen in plaats van een FUT haarimplantatie. Het resultaat is mooier en het geneest sneller. U hebt er eigenlijk alleen maar voordeel aan. Ga daarom gauw een consult aan en laat uw haren implanteren bij een professionele Turkse haarchirurg die uw kaalheid kan verwijderen.

Haarweb het forum over haar

Indien u kaler wordt en graag een consult wilt voor een haartransplantatie dan kunt u naast Global Hair ook terecht op het forum Haarweb. Hier vindt u alles omtrent haarimplantatie en reviews van mensen die in Nederlandse, Belgische en Turkse haarklinieken zijn geweest. Maak het uzelf gemakkelijk en spreek een consulent van Globalhair.nl of ga naar fora waaronder Haarweb er een van is. En kom meer te weten over FUT en FUE haartransplantatie om van uw haaruitval af te komen.