Neverblackout
Image default
Business

De aparte schoenen van Shoelia

Bij Shoelia vindt u aparte herenschoenen en damesschoenen. Voor unieke en vooral ook kleurrijke schoenen moet u bij ons zijn. Bij ons vindt u bijzondere herenschoenen met bloemenprints, dierenprints of felle kleuren. Onze exclusieve schoenen zijn handgemaakt en van kwalitatief hoogstaand materiaal.

Niet standaard met de schoenen van Shoelia

De schoenen van Shoelia zijn voor iedereen die niet van standaard houdt. Onze collectie aparte en bijzondere herenschoenen zijn met zorg, passie en liefde uitgezocht en handgemaakt. Onze schoenen zijn stuk voor stuk kleurrijk, comfortabel en kwalitatief. Ze worden dan ook uit zacht geiten- en kalfsleer gemaakt en vallen om die reden soepel en hebben een fijne pasvorm. De zool is stevig met een anti-slijtagelaag.

Samenwerking met Pepe Milan

Wij werken samen met het Spaanse merk Pepe Milan. Dit merk is gebaseerd op comfort en maakt alle schoenen met de hand. Na drie generaties schoenmakers, zijn het nu de kleinkinderen die met dezelfde toewijding en liefde de schoenen maken als toen het merk net geboren was. Oog voor detail en inspirerende kleurrijke schoenen onderscheiden hen van alle andere schoenmakers. Alle schoenen zijn handgemaakt met echt vakmanschap en dat is te zien! De kwaliteit is hoog en het draagcomfort ook. Pepe Milan vindt de klant erg belangrijk en houdt deze altijd in gedachte bij het maken van de schoenen. Dit zorgt ervoor dat ze altijd vooruit blijven gaan.

Ontwerp ook zelf!

Bij ons kunt u ook zelf uw schoenen ontwerpen. Wij doen natuurlijk ons uiterste best om een veelzijdige en kleurrijke collectie bijzondere schoenen samen te stellen, maar het kan gebeuren dat uw droompaar er nog niet bij zit. In dat geval kunt u zelf uw schoenen samenstellen. U kunt dan het model, de materialen, de kleuren en de zool zelf kiezen. Vervolgens wordt uw ontwerp handgemaakt door Pepe Milan. Wilt u bijzondere trouwschoenen? Laat dan de naam, initialen of trouwdatum in uw schoenen zetten. Een prachtige herinnering, die u kunt blijven gebruiken. Wanneer u zelf een paar schoenen wilt samenstellen, kunt u een afspraak inplannen in onze winkel in Veenendaal. Samen gaan we dan het creatieve proces aan. Neem ook eens een kijkje op onze website voor onze huidige collectie.