Neverblackout
Image default
Business

De beste begeleiding bij GRIP interieurprojecten

GRIP interieurprojecten geeft u graag begeleiding bij het inrichten van uw interieur van uw kantoor of werkplek. Uw werkplek is een zeer belangrijke ruimte – want hier breng je behoorlijk wat tijd door. Denk bijvoorbeeld aan het samenkomen voor vergaderingen, kletsen bij de koffiecorner maar uw werkruimte dient ook als visitekaartje voor bijvoorbeeld sollicitanten. Het is daarom erg belangrijk om rekening te houden met hoe u de ruimte indeelt, welke materialen en welk meubilair u hierbij wilt gebruiken en welke kleuren en lichten de sfeer beïnvloeden. Interieurprojecten? Kies voor GRIP!

Prijs-kwaliteit en de beste planning bij GRIP Interieurprojecten

Als u kiest voor GRIP interieurprojecten, dan kunt u rekenen op de beste prijs-kwaliteit verhouding en een strakke planning als het gaat om het inrichten van uw (zakelijk) interieur. Vooraf worden de wensen besproken zodat het ontwerp realistisch blijft en volledig aansluit bij het idee in uw hoofd. Hierbij krijgt u een duidelijke begroting zodat u zeker weet dat het concept binnen uw budget past en u niet voor onverwachte kosten komt te staan. Hierna wordt ook een planning opgesteld om te bekijken of de tijdslimiet haalbaar is en ook aansluit bij uw wensen. Het plannen en inrichten van een nieuw interieur vraagt natuurlijk veel tijd en energie. Ook als u voor GRIP interieurprojecten kiest, dan kiest u voor de beste coördinatie. U krijgt altijd een contactpersoon aangewezen zodat u altijd weet wie uw aanspreekpunt is als u bijvoorbeeld vragen heeft of problemen ervaart. Het doel is niet voor niets om voor u een prettige werkplek te creëren. Dit willen zij ook doen met ondertussen het milieu in gedachten. Daarom wordt er gekozen om zo veel mogelijk producten en meubilair her te gebruiken waar dat mogelijk is. 

Duurzaam hergebruik

U kunt op een aantal manieren uw meubilair en producten hergebruiken. U kunt bijvoorbeeld meubilair waarop u bent uitgekeken, verplaatsen naar een andere ruimte waar hij beter past of minder in het zicht is. Ook is revitaliseren belangrijk. Soms kan meubilair een ander kleurtje krijgen zodat het weer helemaal past bij het nieuwe interieur. Bent u echt niet meer tevreden? Breng dan het oude meubilair naar bijvoorbeeld de kringloop en maak iemand anders er blij mee!