Neverblackout
Image default
Business

De beste schilder van Nijmegen

Een tijdje geleden is mijn woning van een likje verf voorzien van het beste schildersbedrijf van Nijmegen. Ik was zo tevreden met de manier hoe hij te werk ging en met het eindresultaat dat ik heb besloten om mijn ervaring te delen in een blog. Hij is bij mij gestart met werken in de eerste week september en ongeveer anderhalve week later was hij helemaal klaar, het is echt heel rap gegaan. De snelheid van zijn werk is niet ten koste gegaan van het uiteindelijke resultaat, want deze is echt prachtig. Bovendien is het zo dat er gebruik gemaakt wordt van goede materialen en verf, dit zorgt ervoor dat het allemaal lang blijft zitten en dat de verf niet binnen korte tijd weer slijt.

De Schaepmeester, dé schilder van Nijmegen

Ik ben heel tevreden over deze schilder in Nijmegen. Ik ben bij hem terecht gekomen omdat vrienden en mensen in mijn nabije omgeving er steeds meer over begonnen te praten, de kwaliteit van de dienst van De Schaepmeester gaat als een lopend vuurtje door Nijmegen en omgeving. Dit is grappig, want normaal gesproken is het niet zo dat een schilder in Nijmegen zo’n onderwerp van gesprek is. Dit zegt natuurlijk wel iets heel erg positiefs over zijn kunde, hierom schrijf ik er ook graag over. Wat hem vooral kenmerkt is de snelheid waarop hij werkt, het weinig overlast wat hij hiermee creëert en de kwaliteit van het resultaat wat hij uiteindelijk aflevert. Om deze reden kun je snel gaan kijken naar wat voorbeelden van zijn werk in Nijmegen, er zijn genoeg huizen die al geschilderd zijn door de Schaepmeester.

Meer weten?

Als je graag wat meer wil weten over de Schaepmeester dan is mijn advies om heel erg snel in de omgeving te vragen of mensen al van hem gehoord hebben. Heel veel mensen in mijn omgeving kennen deze schilder in Nijmegen en om deze reden kunnen zij je veel vertellen over de positieve- en negatieve kenmerken van zijn dienstverlening. Als dit onvoldoende duidelijkheid biedt dan is mijn advies om een afspraak te maken met de Schaepmeester zelf, hij kan je alles vertellen wat je nodig hebt. Kijk voor meer informatie op www.schaepmeester.nl