Neverblackout
Image default
Business

De mooiste houten vloeren van Veenendaal

Inmiddels kan ik wel zeggen dat ik gevonden heb waar de mooiste houten vloeren van Veenendaal verkrijgbaar zijn. Dit is namelijk bij Ambifloor (Klik hier voor de website). Een bedrijf wat verschillende artikelen verkoopt, waaronder vloeren van hout. Laatst ben ik bij hen naar binnen gegaan om te bekijken of het voor mij een geschikte optie was. Ik had niet per definitie een nieuwe vloer nodig, maar ik was vooral benieuwd wat voor voordelen het allemaal met zich mee zou brengen. Ik doel hiermee op de voordelen die een nieuwe vloer zou hebben op de sfeer in mijn woonkamer. Daarom ging ik naar Ambifloor om eens het gesprek aan te gaan met een van de showroom-medewerkers. In deze blog zal ik meer vertellen over hoe dit precies ging en waarom hier de mooiste houten vloeren van Veenendaal aangeboden worden.

 

De mooiste houten vloeren van Veenendaal bij Ambifloor

Bij Ambifloor zijn de mooiste houten vloeren van Veenendaal verkrijgbaar in mijn optiek. Recent ben ik hier dus voor het eerst naar binnen gegaan om eens een kijkje te nemen in het aanbod en bovendien met de medewerker te praten om te zien of het iets is voor mij.

Toen ik binnenkwam werd ik eigenlijk direct aangesproken door een showroommedewerker. Meestal vind ik dit een beetje opdringerig, maar in dit geval was het vrij aangenaam. Er werd gevraagd waarnaar ik op zoek was en daarna liepen we samen door de showroom om de mooiste houten vloeren van Veenendaal te bekijken. Langzaam maar zeker werd duidelijk wat mijn smaak was en wat er het beste bij mijn huiskamer zou passen. Er werd hierna een afspraak gemaakt met een andere medewerker van Ambifloor om te bepalen hoeveel vierkante meter mijn huiskamer nodig zou hebben en hoeveel het hele pakket zou kosten. Uiteindelijk viel deze prijs mij reuze mee en is er direct een installatie afspraak gepland.

 

De vloer van Ambifloor

Op dit moment zit de vloer al ongeveer twee weken in mijn huiskamer en veel vrienden van mij geven aan dat het een van de mooiste houten vloeren in Veenendaal is die ze in jaeren hebben gezien. Ik ben het met hen eens, Ambifloor heeft topwerk geleverd!