Neverblackout
Business

De Playstation VR is de toekomst van gaming

Vandaag belichten we kort een zeer interessant product dat onlangs is uitgekomen. We hebben het over de Playstation VR Bril van Sony. Je hebt ongetwijfeld al wel van Playstation gehoord en eens gepeeld op deze coole spelcomputers. Maar nu heeft Sony een nieuwe weg ingeslagen en wordt het pas echt science fiction. Met de nieuwe VR bril van Playstation kun je namelijk in zeer hoge kwaliteit gamen, en niet zomaar, maar in virtual reality.

Wat maakt gaming in VR zo spectaculair?

Wellucht heb je al weleens een VR bril opgehad. Je weet dan dat dit best wel een unieke ervaring is die je niet snel vergeet. Het lijkt namelijk net echt. En bedenk nu eens dat je in zo’n omgeving kunt gamen. Je kunt dus niet alleen interacteren met bestaande werelden, maar ook met gamewerelden.

Zo gaan we als mensheid een nieuwe toekomst te gemoet met VR brillen. En Sony laat goed zien wat we in de komende jaren kunnen verwachten van de gaming industrie. We zijn dan ook zeer benieuwd hoe de komende maanden Micorsoft gaat reageren op deze ontwikkeling van Sony.

We weten immers al dat Microsoft een samenwerking heeft opgezet met het andere bekende VR merk Oculus. Wat gaat de toekomst ons brengen? De tijd zal het leren.