Neverblackout
Image default
Business

De zoektocht naar de ideale scootmobiel in Dronten

Ik was op zoek naar de beste scootmobielen in de omgeving van Dronten. Mijn moeder wordt steeds slechter te been en het is nu echt tijd voor een scootmobiel. Ik ging op het internet en kwam uiteindelijk bij 3stars terecht. Volgens de reviews waren klanten erg tevreden over hun en gingen wij ook eens een kijkje nemen.

Ons bezoek aan 3stars scootmobiel in Dronten

Mijn moeder en ik gingen naar 3stars scootmobiel in Dronten om te kijken naar een scootmobiel. We kwamen daar aan en werden meteen begroet door een van de medewerkers. Hij vroeg wat we precies zochten in een scootmobiel en of mijn moeder een testrit wou maken in een paar soorten scootmobielen. Dus mijn moeder ging met de medewerker mee om een paar scootmobielen uit te testen. Na ongeveer een half uurtje kwam ze aan met de medewerker en gingen we een klein kantoortje in om het een en het ander te bespreken. Mijn moeder was erg tevreden met de service die ze had gekregen. Ze kreeg een duidelijke instructie hoe de scootmobiel werkte. We kregen een deskundig advies van de medewerker en dat heeft ons geholpen de ideale scootmobiel te vinden! We gingen daar weg met een lach op onze gezichten.

Waarom wij 3stars aanbevelen!

Ik beveel 3stars scootmobielen aan! De reden hiervoor is dat de service die mijn moeder en  ik kregen zeer goed was. We kregen alle informatie duidelijk uitgelegd en werden professioneel geadviseerd. We hadden zelfs de keuze om de scootmobiel te leasen in plaats van te kopen. Als er wat stuk gaat, of er iets mis is met de scootmobiel konden we altijd bij hen terecht voor een onderhoudsbeurt of een reparatie bij hun eigen werkplaats. Vergeleken met de andere aanbieders in scootmobielen was 3stars echt de beste! Mijn moeder kan nu gerust overal naar toe zonder problemen.

Contact

Wilt u ook de grote showroom zien van 3stars? Of wilt u meer informatie over het kopen of leasen van een scootmobiel? Neem dan contact op met hun via de website www.3stars-scootmobiel.nl. Of ga gerust naar een van de filialen van hun! Ze helpen je graag met het uitzoeken van de perfecte scootmobiel.