Neverblackout
Image default
Business

Design tv meubels

De duurzame design tv-meubels van Spectral
De tv-meubels van Spectral zijn strak vormgegeven. Dit urban lifestyle design is eigentijds en kosmopolitisch. Het urban lifestyle design staat voor vrijheid en dynamiek in een wereld waarin ruimte is voor iedereen. Jong en oud, lokaal en globaal, muziek en beeld; de urban lifestyle omvat dit allemaal, overal, dag en nacht. Urban lifestyle staat ook voor duurzaam, door het gebruik van hoogwaardige componenten. Nóg duurzamer zijn de design tv-meubels door de ruime aanpassingsmogelijkheden. Bij uitbreiding van uw thuisbioscoop met een nieuw apparaat, hoeft u geen nieuw meubel aan te schaffen. U breidt gewoon uw tv-meubel snel en eenvoudig uit met een nieuwe module. Zo zijn de urban lifestyle design tv-meubels dubbel duurzaam.

Met een design tv-meubel simpel uw thuisbioscoop aansturen
Design tv-meubels van Spectral zijn niet alleen mooi,maar ook praktisch. Zo kunt u kiezen tussen de manier waarop u de apparaten wilt aansturen. Bent u tevreden met uw huidige afstandsbedieningen. Geen probleem, want u kunt deze gewoon blijven gebruiken. Wilt u toch genieten van de integraties die Spectral heeft ontworpen? Download dan de Smart Control-app op uw smartphone en gebruik deze app om alle apparaten van uw thuisbioscoop te bedienen. Simpel, precies zoals u zou mogen verwachten.

Een design tv-meubel van Spectral verandert de uitstraling van uw living
De design tv-meubels zijn prachtig vormgegeven, flexibel samen te stellen en eenvoudig uit te breiden meubels van topkwaliteit. De keuze voor Spectral is een keuze voor lang genieten van een thuisbioscoop in combinatie met een fantastisch tv-meubel. Met dit meubel verandert niet alleen de uitstraling van uw living, maar ook de manier waarop u geniet van uw thuisbioscoop. Het haarscherp beeld en de superieure geluidskwaliteit van uw thuisbioscoop komt pas echt tot zijn recht in een tv-meubel van Spectral.