Neverblackout
Image default
Business

Dit moet u weten over woningontruiming

Woningontruiming

Wilt u graag uw woning laten ontruimen? Omdat u gaat verhuizen of omdat er iemand in overleden? Schakel dan een professionele partij in die u hierbij ondersteunt. CJS Woningontruiming is de partij die het klusje snel kan klaren op het gebied van woningontruiming. Wilt u een samenwerking aangaan met deze partij? Dan raden we u aan om eerst deze blog te lezen, want we leggen u precies uit wat u kunt verwachten.

Voortraject

Als u uw woning wilt laten ontruimen dan dient er binnen een korte tijd veel geregeld te worden. Allereerst komt CJS Woningontruiming bij u langs voor een persoonlijke kennismaking. Tijdens de kennismaking wordt uw huis bekeken en wordt er besproken wat de werkwijze is. Hierna volgt binnen 48 uur de offerte voor woningontruiming of eventueel een andere dienstverlening. Bent u hiermee akkoord? Dan wordt er een afspraak gemaakt over de planning.

Volledige woningontruiming

Bij een volledige woningontruiming haalt de familie eerst de dierbare en kostbare zaken op. Daarna gaat het professionele team van CJS Woningontruiming bij u langs. Het team zoekt een nuttige bestemming voor de huisraad, zodat de spullen waar nodig een tweede leven krijgen. Als er goederen worden gevonden die niet meer bruikbaar zijn dan worden deze milieubewust verwerkt.

Vloeren verwijderen

Woningontruiming is mogelijk in de breedste zin van het woord. Als het huis leeg is dan wil die niet zeggen dat het werk erop zit, want het is mogelijk dat de vloer wordt verwijderd of dat er gaatjes worden gevuld en schoon wordt gemaakt. Het is zelfs mogelijk om een nieuwe vloer te leggen of om schilderwerk te laten verrichten.

https://www.cjs-woningontruiming.nl/