Neverblackout
Image default
Offers

Dit zijn dé roeiboten van 2020

Om de grote drukte te vermijden in coronatijd, kiezen meer en meer mensen ervoor om de natuur in te gaan. Een activiteit die vaak gekozen wordt, is het huren van een bootje. Maar wist u dat u het kopen van roeiboten op de lange termijn veel voordeliger is? U hoeft er maar een paar keer gebruik van te maken om het er al uit te krijgen! Welk exemplaar uiteindelijk bij u in de aanhanger belandt, dat is nog even de vraag. Hopelijk is daar na het lezen van dit blog meer duidelijk over!

Waarom kiezen voor een boot van Big Sportyak? 

Frequente bezoekers van de gym hebben het vast weleens gezien: sporters die zich uitleven op een roeiapparaat. Behoort u ook tot die groep? Met de Big Sportyak kunt u deze sport gewoon lekker uitvoeren zoals hij ooit bedoeld is, namelijk op het water. Dit is een erg populaire boot onder fanatiekelingen die het roeien erg serieus nemen. Hecht u veel waarde aan het uiterlijk van de boot? Deze roeiboot is verkrijgbaar in enkele edities, zoals groen en oranje. Passanten zullen u zo niet over het hoofd zien! Soms wordt deze boot ook gebruikt door arbeiders die onderhoud moeten plegen aan vijvers. 

Wat is het voordeel van een boot van Whaly? 

Een roeiboot van Whaly is net als de Big Sportyak geschikt voor de pleziervaart én klusjes op uw werk. De boten zijn gemaakt van polyethyleen, dat in de volksmond ook wel bekendstaat als dubbelwandig kunststof. Door dit stevige materiaal zal uw boot niet zomaar omslaan.

Welke boten biedt FunYak aan? 

Zijn de Whaly en de Big Sportyak dan de enige opties die ik heb? Natuurlijk niet. De FunYak is ook uitmuntend in zijn soort. Sterk, stabiel, slijtvast: dat zijn nog eens karakteristieken waar men U tegen zegt. Groot of klein, reddingsboot of visboot: de variaties zijn eindeloos. Uw kinderen zullen alleen van het zien van de kleuren het al uitjoelen van plezier!

Boottotaal

Een partij waar u terechtkunt voor verschillende roeiboten, is Boottotaal. Het aanbod van deze specialist in boten is reusachtig. Spoken er nog wat vragen door uw hoofd en wilt u nog wat beter geïnformeerd worden? Zoek dan contact met de klantenservice van dit bedrijf en zij zullen u vriendelijk te woord staan. 

https://www.boottotaal.nl/