Neverblackout
Image default
Business

Een A0 printer vol vertrouwen gekocht

Wij hebben een zeer groot bedrijf waar wij de meest uiteenlopende opdrachten mee uitvoeren, hierdoor waren wij ook op zoek naar een A0 printer. Het was erg lastig om een A0 printer te vinden, aangezien dit een grootformaat printer is en deze zijn niet snel te vinden bij de winkels waar ook gewone printers worden aangeboden. Hierdoor was het voor ons noodzakelijk om op zoek te gaan naar een bedrijf dat wel deze A0 printers aanbiedt en deze zoektocht was wel iets lastiger dan wij in eerste instantie gedacht hadden. Wij zijn eerst op internet gaan zoeken naar A0 printers en kwamen er toen achter dat er best veel aanbieders online van waren. Aangezien het hier om een redelijk groot bedrag ging, wilden wij er wel zeker van zijn dat deze aanbieders betrouwbaar waren en daarom vonden wij het een prettiger idee om even langs te gaan.

Een professioneel bedrijf om een A0 printer bij aan te schaffen

Uiteindelijk vonden wij een aanbieder voor een A0 printer waarbij wij langs konden gaan en daar onder het genot van een kopje koffie, advies konden krijgen. Deze aanbieder was Repromat en toen wij een kijkje op hun site namen, zag dit er meteen erg professioneel uit. Wij vonden het erg fijn dat alles goed geregeld was toen wij de afspraak hadden gemaakt en besloten dan ook vol goede moed op pad te gaan naar Repromat. Eenmaal aangekomen werden wij erg vriendelijk ontvangen door Repromat en werd ons alles verteld over de A0 printer waar wij ons oog op hadden laten vallen. Er werd goed advies gegeven en de verschillende voor- en nadelen van deze printer kwamen dan ook uitgebreid aan bod. Op deze manier hadden wij een goed totaalbeeld gekregen, waardoor wij goed wisten wat wij aan deze A0 printer zouden hebben en door het goede gesprek hebben wij uiteindelijk besloten deze A0 printer aan te gaan schaffen.

Erg tevreden over Repromat

Wij zijn zeer te spreken over de kwaliteit van Repromat en raden dit bedrijf zeker aan anderen aan. De service is erg goed, net als de prijs-kwaliteit verhouding. Wij zijn erg blij met onze A0 printer en deze werkt hartstikke goed!

Related Posts

Huis verhuren in Amsterdam? Zo werkt het.

VT2000 VvE beheer (in Den Haag)

Verschillende diensten van slotenmaker Den Haag