Neverblackout
Image default
Offers

Een afdekzeil voor uw zwembad aanschaffen

Als u een zwembad heeft is het belangrijk om die goed te onderhouden. Als dit namelijk niet gebeurd kan het zwembad zo vies worden dat het niet meer prettig is om er in te zwemmen. De eerste stap om vervuiling te voorkomen is dan ook een afdekzeil. Deze zeilen dan in verschillende materialen en maten verkrijgbaar. Daarom moet er wel een afdekzeil zijn die bij uw zwembad past. Wilt u meer weten over de verschillende afdekzeilen? Lees dan snel verder in deze blog over afdekzeil zwembad.

 

Waarom een afdekzeil belangrijk is

 

U heeft er vast lang over na gedacht om een zwembad te nemen, want een zwembad vergt veel onderhoud. En vooral een buitenzwembad. Hier waait namelijk makkelijk van alles in het water, denk aan takjes, bladeren en beestjes. Als de gehele herfst en winter geen zeil over het zwembad ligt, wordt het zwembad echt heel erg vies. Hier heeft u uiteindelijk meer werk aan, want voor dat u wilt gaan zwemmen moet het gehele zwembad grondig schoon gemaakt worden. Maar als u het zwembad elke keer afdekt met een afdekzeil is die grondige schoonmaak niet meer nodig! Een afdekzeil houdt namelijk het vuil tegen, waardoor u uiteindelijk in het begin van het zwemseizoen alleen nog de aanslag op de bodem schoon hoeft te maken. Daarnaast is het afdekzeil ook ideaal om het water tijdens het zwemseizoen warm te houden. 

 

Afdekzeil 

Een afdekzeil wordt niet alleen gebruikt om vuil tegen te gaan in zwembaden. Maar ook om bijvoorbeeld uw tuinmeubels af te dekken of om span het zeil om een aanhanger heen. Het afdekzeil kan dienen als winbreker maar is ook vaak waterafstotend. Het afdekzeil is makkelijk te bevestigen met behulp van verschillende bevestigingsmaterialen. Daarnaast is het ook mogelijk om het afdekzeil voor jouw zwembad te bevestigen zonder te boren of met pinnen vast te maken. Bij Nettenshop kan u namelijk ballastzakken kopen ook wel zandslurf genoemd.

Waar u op moet letten

Wilt u graag een afdekzeil aanschaffen voor uw zwembad? Dan zijn er een paar dingen waar u op moet letten voordat u een afdekzeil aanschaft. Hier een aantal tips waar u op moet letten:

 

  1. Materiaal

Bij het kopen van een afdekzeil is het van belang dat het zeil van goede kwaliteit is. Het zeil ligt immers het gehele jaar buiten. Daarnaast regent het in Nederland vaak en af en toe zijn er ook wel eens harde stormen en hagelbuien. Hier moet het zeil wel tegen kunnen.

 

  1. De afmeting

Meet je zwembad goed op en kijk bij nettenshop of er een zeil in de maat van uw zwembad is. Is dat er niet? Geen probleem! Er is een mogelijkheid om het zwembadzeil op maat te laten maken. 

 

Een afdekzeil voor uw zwembad is te verkrijgen bij Nettenshop. Wil u graag meer informatie of heeft u een vraag? Kijk dan op de website of neem gerust contact op met de klantenservice!

 

https://www.nettenshop.nl/