Neverblackout
Image default
Business

Een ambachtelijke houten picknicktafel

Iedereen heeft wel goede herinneringen aan houten picknicktafels van vroeger, toen ze met hun ouders op stap gingen naar het park om daar lekker te picknicken. Tegenwoordig doet u dat misschien niet zo vaak meer, maar toch is het leuk om zo’n ambachtelijke houten picknicktafel in uw tuin te hebben staan, of juist een goede tuinbank of tuintafel. Waar kunt u die tegenwoordig nog krijgen? Met de meubelindustrie die grotendeels overgenomen is door Ikea heeft iedereen tuinen en kamers die er hetzelfde uitzien. Wat als u tuinmeubels wilt die uniek zijn voor uw tuin, en nergens anders te vinden zijn?

Houten picknicktafels van houtenpicknicktafelkopen.nl

Bij houtenpicknicktafelkopen.nl kunt u échte ambachtelijke houten picknicktafels krijgen! Daarnaast verkopen we ook handgemaakte tuintafels en tuinbanken. Dat is wat we doen, het maken en ontwerpen van ambachtelijke, handgemaakte, duurzame houten picknicktafels, tuintafels en tuinbanken. Deze zijn zwaar, en van degelijke kwaliteit. Stevige meubels die lang mee zullen gaan, ongeacht of ze in slecht weer terecht komen of niet. De exclusieve picknicktafels die we maken zijn gemaakt van eikenhout of douglashout. Dat zijn houtsoorten die, naar onze ervaring, altijd van goede kwaliteit zijn. De planken hebben altijd een dikte van ongeveer vijf centimeter voordat we ermee aan de slag gaan, en ze wegen stuk voor stuk tussen de 150 tot 200kg! Dat is pas degelijk hout. Doordat we met deze betrouwbare materialen werken, kunnen onze picknicktafels en tuintafels met gemak jarenlang mee!

Met de hand gemaakt

Al onze producten wordt met de hand gemaakt, we doen dus niet aan massaproductie. Ondanks dat feit is het mogelijk om op afspraak meerdere tuintafels of picknicktafels te maken voor onze klanten. Bijvoorbeeld klanten uit de horeca hebben vaak meerdere exemplaren nodig die voor lange tijd buiten kunnen blijven staan, en niet makkelijk meegenomen kunnen worden. Onze bestverkochte producten kunt u bekijken in de webshop, dan krijgt u gelijk een idee van wat we allemaal kunnen. Alles wordt met de hand, en dus met veel liefde en aandacht gemaakt. Van ons krijgt u een tafel die niet alleen degelijk en ambachtelijk is, maar ook uniek.