Neverblackout
Image default
Business

Een cadeau voor een stel dat 50 jaar getrouwd is, schreeuwt om Jilster

Wanneer je 50 jaar getrouwd bent, mag je toch wel stiekem een uniek cadeau verwachten. Of ben je dan wel heel erg hebberig? Ik vind persoonlijk van niet. Mensen die maar liefst 50 jaar als stel bij elkaar zijn, verdienen een pluim en een soort van publieke erkenning. Het is echt een mijlpaal die niet voor iedereen is weggelegd. Speciale aandacht verdienen ze zeker. Gebruikelijk is dat tijdens zo’n speciaal huwelijksjubileum de verwachtingen hooggespannen zijn. Worden er stukjes opgevoerd door kinderen, kleinkinderen, overige familieleden en/of vrienden en kennissen? Worden er leuke speeches gehouden en anekdotes verteld tijdens de receptie? Erg leuk allemaal maar een blijvende herinnering van Jilster past hier als extra meer dan prima bij.

50 jaar getrouwd? Zonder creativiteit een uniek cadeau

Een huwelijkscadeau voor een stel dat al 50 jaar lief en leed met elkaar deelt, in voor- en tegenspoed is meer dan op zijn plaats. Voor een gedicht, een liedje of een stukje moet je meer creativiteit aanboren dan voor een uniek huwelijkscadeau online gemaakt via Jilster. Wanneer je onverhoopt niet zo creatief bent, of totaal geen behoefte hebt om iets op te voeren, maak je met het geschenk dat je met hulp van Jilster kunt maken, een diepe en blijvende indruk bij het stel dat maar liefst 50 jaar getrouwd is.

50 jaar getrouwd en geen idee wat te doen?

Helemaal niets bijzonders doen voor een stel dat 50 jaar getrouwd is, zou niet aardig zijn en wellicht zelfs onverschillig kunnen overkomen bij het bruidspaar, maar ook bij overige familieleden en vrienden. Steek daarom je tijd en moeite in een fraaie Glossy die je alleen, met je gezin of zelfs met anderen van de familie of goede vrienden maakt. Het werkt heel makkelijk. En zelfs zonder enige computerkennis maak je een aller fraaist cadeau. Het jubilerende echtpaar in het zonnetje zetten met een prachtig boekwerk waarin je stilstaat bij de huwelijksdag en wat bijzondere gelegenheden memoreert. Succes verzekerd. Het straalt een langdurige voorbereidingstijd uit, terwijl je al in pak ‘m beet een uurtje een feestelijk geschenk in elkaar zet. Maar ik weet zeker, wanneer je de smaak eenmaal te pakken hebt, kun je er uren aan besteden zodat het cadeau voor het stel dat 50 jaar getrouwd is, mooier en waardevoller wordt. En al helemaal wanneer meerdere mensen eraan meewerken en vanuit hun eigen perspectief leuke anekdotes en verhalen met foto’s het boekwerk completeren.

Maak een account aan op Jilster, steek de koppen bij elkaar en verdeel de taken zodat er iets moois ontstaat. Succes verzekerd!