Neverblackout
Business

Een goede eerste indruk is vaak bepalend

Digitale presentatiemiddelen zijn vaak bepalend voor een goede eerste indruk bij uw (potentiele) klanten. Door het gebruik van professionele audiovisuele middelen zoals beamers, digibord, en of narrowcasting oplossingen kunnen bedrijven zich onderscheiden. De eerste indruk zal bepalend zijn en met de juiste hulpmiddelen zal uw boodschap zeker sterker overkomen.

JFAD is een specialist op het gebied van het gebruik van audiovisuele middelen. Naast verschillende diensten als koop, verhuur maar ook speciale projecten die worden opgezet voor bedrijven kunnen ze een totaaloplossing leveren die uniek is voor uw organisatie

Unieke presentatieschermen

Wanneer u op kantoor een presentatie geeft mag een goed presentatiescherm natuurlijk niet ontbreken. Naast de mogelijkheden om presentaties tegenwoordig interactief te maken is de kwaliteit van de schermen sterk verbeterd. Ook zijn de presentatieschermen tegenwoordig veel gebruikt in het onderwijs waar vooral ook de interactiviteit en touch screens een belangrijke invulling geven aan de leermiddelen. U kunt een presentatiescherm gebruiken voor video conferenties, vergaderingen, presentaties of trainingen. Heeft u een tijdelijk evenement en een presentatiescherm nodig dan kunt u ook gewoon een scherm bij FAAS media huren.

Een goede beamer mag niet ontbreken

Wanneer u op welke manier dan ook presentaties geeft mag een beamer natuurlijk niet ontbreken. Juist voor een projectie van een groot oppervlak is een beamer uniek. Bovendien is een beamer altijd eenvoudig mee te nemen en kun je dus altijd eenvoudig met een laptop gebruik maken van de beamer op iedere locatie naar wens. Ook zijn er tegenwoordig verschillende soorten modellen en is de mobiliteit of de interactiviteit hierbij een belangrijk onderdeel.

Verhuur

Wanneer u als bedrijf tijdelijk een beamer, presentatiescherm of narrowcasting systeem nodig heeft kunt u deze gewoon huren bij FAAS media. Natuurlijk helpen wij u ook als u een speciale vraag heeft voor een bedrijfsactiviteit waarbij de presentatie optimaal moet worden verzorgd.