Neverblackout
Image default
Business

Een magnetisch schaakspel vinden voor mijn dochter

Ik zocht voor mijn dochter’s verjaardag een magnetisch schaakspel die ze gemakkelijk mee kon nemen. Voor ongeveer een half jaar is mijn dochter gek geworden op schaken. Ze doet het bijna wekelijks met vrienden van haar en vind het erg leuk om te spelen. Alleen soms kan ze het schaakbord niet meenemen, omdat ze dan een heel bord mee moet nemen en de schaakstukken los. Daarom wilden ik voor haar verjaardag een magnetisch spel kopen dat makkelijk mee te nemen is. Bekijk dit magnetisch schaakspel.

Waar kan ik een magnetisch schaakspel kopen?

Zelf vind ik het ook leuk om te schaken, alleen ik had nog nooit van een magnetisch schaakspel gehoord. Blijkbaar is dat nieuw tegenwoordig en is het makkelijk om je schaakstukken over het bord heen te bewegen, zonder dat ze van hun plek afgaan. Daarom moest ik eerst kijken waar ze dit verkochten. Natuurlijk ken ik wel wat spellenwinkels waar ze schaakspellen verkochten, maar helaas niet het soort wat mijn dochter zo graag wilde hebben. Na een tijdje zoeken ben ik verder gegaan op het internet met de hoop daar iets te kunnen vinden aan magnetische spellen. Gelukkig voor mij zijn daar veel aanbieders die zulke borden verkopen. Maar een bedrijf sprong eruit voor mij en dat was de webshop van Schaakkoning.

Schaakkoning is de ideale webshop!

Ik had al eerder van Schaakkoning gehoord, maar nog nooit op de website gekeken. Nu zat ik te kijken en ze verkopen zoveel lossen schaakspullen dat ik keuze genoeg had. Maar ik kwam niet voor mijzelf, maar voor mijn dochter. Al snel vond ik het magnetisch schaakspel die ze graag wilde hebben en had hem meteen bij hun besteld. Meteen diezelfde avond nog had ik hem binnen en hij zag er mooi uit. Op de verjaardag mocht ik hem dan eindelijk geven en ze was er super blij mee. Ze gebruikt het bord super vaak en het is ook leuk dat ik ook soms van haar mee mag doen.

Meer weten over schaakspellen of het bedrijf? Bekijk dan de website van de Schaakkoning voor meer informatie over de producten.