Neverblackout
Image default
Business

Een online poster maken om je evenement te promoten

De zomer is een seizoen waarin veel buitenactiviteiten plaatsvinden. En om zo’n evenement te laten slagen moet je die uiteraard promoten. Bijvoorbeeld met een poster. Er zijn allerlei programma’s voor het maken van een poster maar … waarom zou je het jezelf moeilijk maken met een ingewikkeld programma waarmee je eerst moet leren werken? Het kan makkelijker met het programma van Jilster. Met dit programma kun je in een paar stappen eenvoudig online een poster maken.

Hoe maak je een online poster?

Het is met Jilster makkelijk om online een poster maken. Dit doe je door in een paar stappen alleen de voorpagina van een tijdschrift te maken:

Stap 1: Maak een account aan.

Stap 2: Start een nieuw tijdschrift. Voor een poster hoef je alleen de cover te bewerken.

Stap 3: Maak je poster.

Stap 4: Je poster opslaan en publiceren of bestellen.

Bij het ontwerpen van de poster kun je sjablonen van Jilster gebruiken of je eigen foto’s en teksten uploaden. Hierdoor kun je de poster precies maken zoals je zelf wilt.

Wanneer je poster klaar is kun je deze bij Jilster laten drukken. Je kunt kiezen uit verschillende formaten: A0, A1, A2, A3, A3++ of A4 formaat. Wil je de poster liever elders laten drukken? Het is ook mogelijk om een hoge resolutie (300 dpi) pdf van je pagina te bestellen.

Kom je er niet uit of ben je op zoek naar inspiratie? Kijk dan eens bij de handleiding van Jilster of naar hun uitgebreide verzameling tips en tricks.

Een programmaboekje of herinneringsboekje maken

Met hetzelfde gemak als waarmee je de poster hebt gemaakt kun je met Jilster een programmaboekje of een herinneringsboekje maken. Dit doe je door in het programma een nieuw tijdschrift te starten. Deze boekjes kun je als online magazine maken maar daarnaast is er de mogelijkheid om deze te laten drukken. Bij Jilster worden tijdschriften altijd in hoge kwaliteit gedrukt waarbij je kunt kiezen uit meerdere uitvoeringen.

Het leuke is dat je het maken van dit boekje samen met anderen kunt doen. Want in Jilster kun je met meerdere mensen tegelijk online aan een tijdschrift werken.