Neverblackout
Image default
Business

Een schijnwerper gebruiken op industriële locaties

In het bedrijfsleven kan een industriële schijnwerper goed van pas komen. Moet je voor een langere tijd een bepaalde plaats of bijvoorbeeld een object verlichten? Dan is een Zone Atex schijnwerper precies wat je nodig hebt. Deze unieke verlichting is draadloos en kan daardoor op alle locaties gebruikt worden en vervolgens tot wel 8 uur lang branden. Dankzij het robuuste armatuur heb je geen omkijk naar de lamp wanneer deze eenmaal op de goede plek staat. Daarnaast heb je je handen vrij zodat je makkelijk te werk kunt gaan. Ook hoef je niet bang te zijn voor een explosie met een lichtbron als deze. Het is niet voor niets een Zone Atex explosieveilige lamp.

Accessoires

Er zijn een aantal accessoires verkrijgbaar voor bij de industriële schijnwerper. Wil je bijvoorbeeld de kleur van het licht veranderen? Dan kun je voorzetlensjes aanschaffen in de kleuren oranje, rood en groen. Deze zijn eenvoudig te (de)monteren en werken direct. Daarnaast kun je ook een losse accu kopen om een lege mee te kunnen vervangen. Dit is ideaal wanneer je langer dan 8 uur licht nodig hebt en geen tijd hebt om de accu opnieuw op te laden. Daarnaast kun je ook een passende muurbeugel bestellen zodat je de adaptor op een bepaalde hoogte kunt bevestigen.

Hoe kom ik aan een schijnwerper?

Ben je nieuwsgierig geworden naar een schijnwerper na het lezen van dit korte artikel? Verdiep je dan nog eens wat beter in deze unieke verlichting en ontdek welke voordelen het voor jou kan opleveren. Op https://zone-atex.nl/schijnwerper/ vind je meer informatie over schijnwerper verlichting die je kan gebruiken op industriële locaties. Bekijk de verschillende varianten en vergelijk deze met elkaar om zo te bepalen welke schijnwerper het beste past bij jouw wensen en eisen.

https://zone-atex.nl/schijnwerper/