Neverblackout
Image default
Business

Een stevig en mooi lamelparket van Bax Houthandel

Zit u te overwegen om een lamelparket te nemen in plaats van een andere soort vloer? Heeft u advies nodig om de goede keuze te maken wat het beste past in uw huis? Dan bent u bij Bax Houthandel aan het juiste adres. Zij zijn specialist in het produceren en leveren van allerlei soorten houten vloeren. Van eiken vloeren tot lamelparket, zij weten er alles van af en kunnen uw helpen met de keuze maken.

De voordelen van het aanschaffen van een lamelparket

Als u kiest voor een lamelparket bij Bax Houthandel, profiteert u alleen maar de grootste voordelen. Want een lamelparket is een goede en mooie oplossing als vloer voor in huis. Een voorbeeld is dat deze vloer goedkoper is om aan te schaffen dan een eiken vloer. Dit komt omdat een lamelparket opgebouwd is uit 3 lagen. De bovenste laag, waar u op loopt, is van hardhout gemaakt, zoals eiken, en de onderste lagen zijn van goedkoper hout gemaakt, waardoor het ook goedkoper is. Een ander groot voordeel aan een lamelparket is dat deze oplossing duurzaam en goed voor het milieu is. Omdat alleen de bovenste laag goede kwaliteits hout is en de andere lagen niet, bespaart ons dit hout en bomen. Er zijn dan minder bomen nodig om 1 lamelparket te maken. Nog een voordeel is dat een lamelparket tegen vloerverwarming kan. Dus wilt u een houten vloer, maar wilt u vloerverwarming erbij? Dan is een lamelparket precies wat u zoekt.

Bax Houthandel

Zoals net eerder werd verteld produceert en levert Bax Houthandel zijn eigen houten vloeren. Zij worden gezien als dé specialist als het gaat om houten vloeren. Omdat zij alles zelf produceren is er geen sprake van tussenhandel. Dat betekent dat de vloeren sneller bij u thuis worden geleverd en dat het goedkoper is dan normale aanbieders. Bax Houthandel is echt een groot familiebedrijf dat al sinds 1960 bestaat.

Bekijk onze houten vloeren!

Wilt u meer weten over Bax Houthandel en de producten van hun? Bekijk dan het gehele assortiment op de website van Bax Houthandel om alles informatie te vinden en te lezen. Bovendien kunt u daar eventueel een vloer bestellen of contact opnemen met het bedrijf.