Neverblackout
Image default
Business

Een vrije opslagruimte vinden in Amsterdam was een zoektocht

Ik ben op opslagruimte jacht gegaan in Amsterdam omdat ik binnenkort ging verhuizen naar een eigen studentenkamer. Maar ik had te veel spullen die ik in één keer in de kamer kwijt kon, dus had een tijdelijke plek nodig waar ik deze spullen kan opbergen. Het enige nadeel is dat we het hebben over de hoofdstad van Nederland. Alles daar is druk en vol. Daarom was het nog moeilijk om een vrije opslagruimte te vinden in Amsterdam.

Alle opslagruimtes

Voor mijn doen was ik best laat met het zoeken naar opslagruimtes in de omgeving van Amsterdam. De eerste paar bedrijven konden mij helaas niet helpen, omdat ze alles al vol gereserveerd hadden voor andere klanten. Bovendien kon ik helemaal geen opslagruimte in Amsterdam vinden die niet in gebruik was. Dus ben ik in de omgeving verder gaan kijken zoals Hoofddorp, Zaandam, etc. Daar waren wel bedrijven die mij eventueel kunnen helpen. Helaas vroegen zij ook een dure prijs voor wat ik wilde. Ik ben maar een student, dus mijn budget is ook niet het hoogst van iedereen. Na een tijdje zoeken, had ik mijn handen in het haar zitten. Ik wist niet meer waar ik moest gaan zoeken. Gelukkig heeft mijn vader mij nog geholpen met zoeken, want die kwam met een bedrijf aan die wel nog opslagruimtes over had.

Opslagman

Het bedrijf dat mijn vader had gevonden was Opslagman. Zij hebben via hun ook een opslagruimte geregeld en tot nu toe geen spijt gehad. Samen keken we de website na en ze hadden inderdaad nog opslagruimtes open staan voor gebruik. Ik had meteen contact opgenomen met hun en een opslagruimte gereserveerd. Nu kan ik eindelijk even mijn spullen daar in kwijt, totdat ik echt op mezelf ga wonen in een iets groter huis.

Contact

Wilt u ook meer informatie over Opslagman en de opslagruimtes die u kunt reserveren daar? Bekijk dan de website van Opslagman via www.opslagman.nl voor alle informatie. Daar vindt u ook waar Opslagman allerlei vestigingen heeft staan in Nederland of bij u in de buurt.