Neverblackout
Image default
Business

Fauteuil met hoge rug

Fauteuil met hoge rug – De klassieker in een nieuw jasje!

De statige fauteuils met hoge rug waren vroeger en nu onmisbaar in het klassieke interieur. De deftige stoelen stonden vroeger vaak voor de open haard en weerde door zijn hoge rug de tocht en ving de warmte op van het knisperende vuur. Hedendaags zijn de fauteuils met hoge rug bekleed in trendy kleuren en vervaardigd met duurzame materialen. Hoewel de vormgeving hetzelfde is gebleven, zijn deze fauteuils nu esthetisch verbeterd om in iedere woonruimte een statement te maken.

De verschillen onderling. 

  • Crapaud: Meest herkenbaar door de stoffen bekleding, franje aan de onderkant en bewerkte pootjes.
  • Damesfauteuil: De damesfauteuil is een fauteuil met hoge rug, maar in een kleinere uitvoering dan een normale fauteuil.
  • Oorfauteuil: Ook bekend als vleugelstoel en herkenbaar om zijn ‘vleugels’ bovenaan de rug. De vleugels beschermde het gezicht tegen de hitte van het vuur.
  • Clubfauteuil: De clubfauteuil heeft een diepe zit en heeft een robuust en mannelijk uiterlijk.

Bakers Zitmeubelen voor kwaliteit en comfort.

 

Bakers Zitmeubelen kent zijn klassiekers. Met meer dan 30 jaar ervaring zijn hun fauteuils met hoge rug een echte musthave. Klassiek of modern? Hun assortiment biedt het beste zitcomfort in de mooiste uitvoeringen. Zit uw fauteuil erbij? Neem snel een kijkje op Bakers.nl of bezoek de showroom.