Neverblackout
Image default
Business

Fleurdirect

Op het gebied van interieur zijn er elk jaar wel weer nieuwe trends. Dit is ook zo in de wereld van kamerplanten. Er zijn altijd verschillende planten die goed passen in de interieurtrends. Wil jij jouw interieur aanvullen met groen? Lees dan deze blog, zodat je op de hoogte bent van de laatste trends op het gebied van kamerplanten.

Een waaierplant en roze bloemen

Een bekende plant is de waaierpalm. Deze palm is luchtzuiverend, waardoor deze plant veel wordt gebruikt in het interieur. Er zijn vele soorten met ieder z’n specifieke eigenschappen en verzorging tips, zodat er altijd eentje tussen zit die past bij jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld een plant die je weinig water hoeft te geven? Kies dan voor de Medinilla Magnifica; de plant met de hangende roze bloemen. Deze plant doet het goed bij minder water, waardoor deze ideaal is als je weinig tijd wilt investeren in je kamerplanten. De plant groeit het beste op een lichte plek, met direct zonlicht. Plaats de plant bijvoorbeeld dicht bij tuindeuren of ramen.

De vissenstaartpalm

We gaan verder met de Caryota Mitis, ook wel de vissenstaartpalm. Deze plant heeft zijn naam te danken aan zijn apart gevormde bladeren, de bladeren lijken op een vissenstaart. Als je kiest voor deze plant in je interieur, moet je rekening houden met een grote plant. Deze plant kan namelijk wel 1 tot 1,5 meter groot worden. Deze plant is echter niet geschikt als je op zoek bent naar een plant die weinig verzorging nodig heeft. De vissenstaartpalm heeft namelijk, net zoals andere palmen, een vochtige bodem nodig.

De mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van kamerplanten? Neem dan eens een kijkje bij Fleur Direct. Deze webshop heeft een uitgebreid assortiment, met wel meer dan 500 kamerplanten. Hier is altijd de juiste plant te vinden die past bij jouw voorkeuren en wensen. Bekijk de webshop en laat je verrassen door het enorme assortiment.

https://www.neverblackout.com/