Neverblackout
Image default
Business

Floodlights en andere lampen van de beste kwaliteit

Bij Zone Atex verlichting zijn de floodlights al jarenlang een van de populairste producten. Deze armaturen staan namelijk bekend om de goede kwaliteit en het feit dat ze onderhoudsvriendelijk zijn. Maar daarnaast bieden ze natuurlijk nog veel meer voordelen, evenals de andere Zone-Atex lampen. Ben je nieuwsgierig naar het totale aanbod explosieveilige lampen van Atex? Dan is het raadzaam om zeker nog even verder te lezen. Je hebt nu kennis gemaakt met de floodlights, maar je weet nog niet alle voordelen van deze unieke lamp. Daarnaast zijn er nog tal van andere vergelijkbare lampen waar je misschien nog nooit over na hebt gedacht. Ook deze gaan we je introduceren in dit artikel. Reden genoeg om nog even verder te lezen en kennis te maken met het totale aanbod lampen van ZoneAtex.nl.

Waarom kiezen voor Floodlight lampen?

Floodlights, ook wel schijnwerpers genoemd, zijn stabiele lampen met een eenvoudig armatuur. De lampen staan bekend om de goede kwaliteit en de aparte RVS montagebehuizing. Gebruik deze verlichtingsbron bij gasgroep IIC of gasgroep IIB+H2, zowel onshore als offshore. Dankzij de gegoten aluminium behuizing is deze unieke lamp namelijk ook bestand tegen onder andere zeewater, waardoor deze heel geschikt is op offshore locaties zoals een booreiland. Daarnaast zitten de montage componenten in een aparte roestvrijstalen behuizing en is de lamp geschikt voor gebruik in zone 1, 2, 21 en 22. Tot slot ook een groot voordeel: de floodlights van Atex kun je verstellen in een hellingshoek van 15 en 30 graden stappen. Zo kun je de lichtbundel van de lamp ten alle tijden aanpassen, zonder dat je de lamp hoeft te verplaatsen.

Andere opties

Ben je er nog niet zeker van of dit de lamp is waar je naar opzoek bent? Bekijk dan het totale aanbod verlichtingsbronnen op de website van Zone Atex. Maak kennis met verschillende lampen en armaturen en kom zo uit op de lamp die het beste aansluit bij jouw eisen en wensen.

https://www.zone-atex.nl/