Neverblackout
Image default
Business

Gebruik een regenton om water op te vangen!

Steeds meer mensen zijn de laatste tijd bewust bezig met het milieu. Denk hierbij aan het gebruik van karton in plaats van plastic en het besparen op bijvoorbeeld water. Zo wordt een regenton steeds vaker ingezet om regenwater op te vangen. Bevind een regenton aan uw regenpijp en u kunt na een flinke regenbui een grote hoeveelheid water opvangen om vervolgens te kunnen hergebruiken. Benieuwd naar de mogelijkheden op het gebied van regentonnen? Wij vertellen u in dit artikel alle nodige informatie. Lees daarom dus zeker nog even verder!

Een regenton van kunststof

Kunststof is een van de meest populaire materialen wanneer het aankomt op regentonnen. Plastic gaat goed samen met water, en daarom is het ook één van de meest gekozen regenton materialen. Het is onderhoudsvriendelijk en weerbestendig. Verdiep je eens in de verschillende mogelijkheden op het gebied van kunststof regentonnen en vind de ton die het best aansluit bij jouw wensen en eisen. Zeker in de wintermaanden biedt een regenton van kunststof een uitkomst. Zo hoef je bijvoorbeeld niet bang te zijn dat het materiaal wordt aangetast door vorst of andere weersomstandigheden.

Een houten regenton

Een regenton van hout heeft niet alleen een massief en robuuste uitstraling. Het is ook nog eens een heel duurzaam materiaal. Een houten regenton heeft een natuurlijke uitstraling, maar biedt meer nadelen dan voordelen wanneer het gaat om de opslag van water. Doordat het hout uitzet wanneer het in contact komt met water, krimpt het vervolgens ook weer waardoor je last krijgt van lekkages. Het is daarom aan te raden te kiezen voor een ander materiaal, zoals bijvoorbeeld een regenton van kunststof. Benieuwd naar nog meer andere mogelijkheden? Ga dan eens naar https://www.voertonnen.nl/regentonnen en bekijk de verschillende producten. Er zit altijd wel iets naar wens bij!