Gevels zandstralen is een geweldige uitvinding

gevel zandstralen

 

Ik was van plan om de voorgevel van mijn appartementenblok te laten zandstralen, omdat deze dringend opgefrist moet worden. Maar bij de firma Riforma uit Retie, die ik leerde kennen via https://www.riforma.be , vertelden ze mij dat zandstralen niet langer de standaard techniek is om een gevel te reinigen. Zij gebruiken de techniek van het luchtgommen. 

 

Er zitten veel voordelen aan deze techniek. Luchtgommen zou milieuvriendelijker zijn dan zandstralen en het laat minder schade na op het gebouw. Ik heb de mannen uit Retie dan maar het voordeel van de twijfel gegeven. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad, het resultaat mag er echt wel zijn. 

 

Binnenkort ga ik aan hen vragen om ook de houten vloeren binnen te komen reinigen. Want op mijn gezegende leeftijd kan ik dat allemaal zelf niet meer. Ik ben al lang blij dat mijn lieve dochter de administratieve kant zoals de verhuurdocumenten, enz. voor haar rekening wil nemen. Op 81 jarige leeftijd wordt het toch minder vanzelfsprekend om het  zelf nog allemaal te doen. 

 

Hoewel ik nog in goede gezondheid ben hoor, want daar mag ik niet over klagen. Ik neem nog altijd drie keer per week de tram om naar het stad te gaan en inkopen te gaan doen. 

Maar des al niet te min, ben ik toch heel blij met de goede service van Riforma uit Retie. De mannen hebben mij echt prima vooruit geholpen. 

https://www.riforma.be/gevel-zandstralen