Neverblackout
Image default
Business

Goede bewegwijzering wijst je de juiste kant op

Vrijwel iedereen heeft het wel eens meegemaakt. Je bent op een onbekende locatie en je bent de weg kwijt. Of je nou wel of niet goed voorbereid van huis gaat, het kan altijd voorkomen dat je de weg niet helemaal goed kunt vinden. Door welke omstandigheden het ook komt, het is erg vervelend en het kan er voor zorgen dat je te laat komt op je afspraak. Om te voorkomen dat je de weg kwijt raakt kun je je thuis al voorbereiden. Kijk waar je precies moet zijn, waar de ingang van het gebouw is, waar je kunt parkeren etc. Dit kan aanzienlijk tijd schelen. Veel mensen gaan onvoorbereid op pad en gaan er vanuit dat er voldoende bewegwijzering staat aangegeven op de route. Dit is lang niet altijd het geval en dit kan er voor zorgen dat je vertraagt bent.

Bewegwijzering onderweg

Je vindt lang niet altijd goede bewegwijzering onderweg naar je eindbestemming. Je kunt op verschillende locaties de weg kwijtraken. Dit kan onderweg op straat, maar ook in het gebouw waar je moet zijn. Wanneer je bijvoorbeeld niet weet op welke verdieping of in welke vleugel je moet zijn. Erg vervelend, want dit kan veel tijd kosten.

Krachtige bewegwijzering

Goede, duidelijke en herkenbare bewegwijzering is van groot belang op grote locaties maar dat geldt eigenlijk voor alle locaties. Veel mensen gaan onvoorbereid op pad en gaan er vanuit dat de bewegwijzering op en rondom locatie in orde is. Zorg er daarom voor dat je dit op orde hebt zodat iedereen de weg goed kan vinden. Bewegwijzering maken is essentieel. Het is hierbij belangrijk dat je je huisstijl consistent toepast en dat deze op duidelijk zichtbare locaties wordt geplaatst zodat ze voor iedereen goed zichtbaar zijn.

http://www.hanskraan.nl/bewegwijzering/

Related Posts

Golfen met korting als lid van een online golfclub

Software soorten

Büro mieten in Düsseldorf? – was passt am besten zu dir und deinem Team?