Neverblackout
Image default
Business

Golfen met korting als lid van een online golfclub

Golfen met korting door lid te worden van een online golfclub

Wist u dat als u zich aanmeldt bij een online golfclub u kunt golfen met korting? Het maakt niet uit of u net nieuw bent met het golfen of al vele jaren op de golfbaan staat, niemand zit te wachten op hoge abonnementskosten. Gelukkig kunt u golfen met korting door lid te worden van een online golfclub zoals Golf4Holland. De korting kan oplopen tot wel 50%. Naast het golfen met korting brengt de registratie bij een online golfclub ook allerlei andere voordelen met zich mee. Lees verder om meer te weten te komen!

Golfen met korting en vele andere voordelen

Lid worden van een online golfclub heeft als grootste voordeel dat u kunt golfen met korting overal in Nederland.U betaalt lage abonnementskosten en kunt verder als lid van middels vouchers op meer dan 100 banen in binnen- en buitenland met flinke kortingen golfen. Golf4Holland werkt namelijk samen met GreenFree. Behalve golfen met korting kunt u bij Golf4Holland op eenvoudige wijze uw scores bijhouden en verwerken. Dat kan zowel online als via een speciaal daarvoor ontwikkelde app op uw telefoon. Ook kan uw handicap officieel bij de NGF geregistreerd worden. De registratie van uw NGF handicap is wereldwijd geldig.

Over Golf4Holland

Ook golfen met korting? Dan is lid worden van Golf4Holland de beste slag die u kunt slaan. Deze online golfclub beschikt over een breed netwerk aan partners, zowel in Nederland als daarbuiten. Het biedt u de mogelijkheid om gemakkelijk en op betaalbare wijze kennis te maken met de sport. Zo biedt Golf4Holland professionele golf les aan tegen lage tarieven en kan de online golfclub de aanvraag van het NGF regelexamen voor u verzorgen. Ook voor de meer ervaren golfers blijven de voordelen bestaan. Zo kunt u ook gebruik maken van onze golf scorecard calculator.

Registreren bij Golf4Holland

Wilt u zich na het lezen van al deze voordelen registreren als lid van Golf4Holland? Bezoek dan de website en meldt u gelijk aan, zodat u ook kunt golfen met korting. Voor verdere informatie kunt u ook contact opnemen door te bellen naar 076 – 20 111 08.

https://golf4holland.nl/