Graffiti verwijderen door luchtgommen

Graffiti verwijderen door te laten luchtgommen , lees er alles over op https://www.riforma.be

Ik zit met de vervelende taak om graffiti te laten verwijderen van de schoolmuren. Sinds 5 jaar ben ik directrice van een middelbare school. En het moet 2 maanden geleden zijn ongeveer,  dat ik in de ochtend op school arriveerde en zag dat er ‘s nachts iemand de muren had bespoten met graffiti.  

Ik ga er vanuit dat het een paar jongeren waren die niet echt tevreden zijn hier op school en nu kunnen opscheppen bij hun vrienden over wat ze gedaan hebben. Maar het lachen zal ze snel vergaan als we er achter komen wie het is geweest. Graffiti laten verwijderen is niet bepaald goedkoop. Maar een goede kennis van mij persoonlijk kon me het bedrijf Riforma aanraden. Blijkbaar staan zij bekend voor hun milieuvriendelijke technieken bij het verwijderen van graffiti. En leveren ze daarnaast ook een goede prijs kwaliteit verhouding. Ik ga zeker eens contact met hen opnemen. Het zal in ieder geval niet de laatste keer zijn dat ik beroep op hen zal moeten doen.  

Je kan je niet inbeelden hoeveel kosten ik per jaar heb aan het oplappen van die vandalenstreken. Toiletten laten overlopen, klaslokalen afbreken, muren beschilderen, noem maar op, ik heb het allemaal al gezien. God zij dank is onze school sinds kort lid van een schoolvereniging en draaien we dus niet meer alleen op voor de kosten. 

https://www.riforma.be/graffiti-verwijderen