Grafstenen

Heeft u net een dierbare verloren en bent u op zoek naar een goedkope grafsteen ter nagedachtenis aan deze persoon? Dan kunnen wij u hiermee verder helpen.
Wij begrijpen dat u op zoek bent naar iets bijzonders als grafsteen voor uw dierbare. Of misschien wilt u wel iets heel simpels. Welke boodschap u ook achter wilt laten met uw grafsteen, bij ons bent u ervan verzekerd dat u op een respectvolle manier behandelt wordt. Wij weten hoe lastig het voor u kan zijn om een grafsteen uit te zoeken als u net iemand verloren heeft. Wij proberen u dan ook zo goed mogelijk te helpen waar nodig.

Grafstenen – hoe werkt het?

Een grafsteen uitzoeken bij ons, is een heel persoonlijke aangelegenheid. Dit is ook wel begrijpelijk, omdat u natuurlijk niet zomaar voor iemand een grafsteen uitzoekt. Waarschijnlijk had u een hele speciale band met de overledene.
Het is natuurlijk ook mogelijk om voor later alvast een grafsteen uit te zoeken, dit gebeurt regelmatig. Dit is fijn als u alvast alles geregeld wilt hebben.

U kunt van te voren alvast op onze website een kijkje nemen. Hier staan genoeg voorbeelden van grafstenen om u een beeld te geven over wat u precies zoekt.
Wij bieden standaard grafstenen aan, maar kunnen ook maatwerk voor u leveren. Wij willen natuurlijk tot het beste resultaat met u komen. Hiervoor gaan wij met u in gesprek, wisselen wij ideeën uit en maken wij een aantal schets voor u, in het geval u natuurlijk voor een grafsteen op maat kiest.

Wij proberen er in elk geval altijd voor te zorgen dat u met een tevreden gevoel naar huis gaat.

Bovendien hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken over de prijs van de grafsteen die u kiest. Wij staan bekend om onze betaalbare prijzen en het leveren van goede kwaliteit.

Garantie

Als u uiteindelijk een grafsteen gekozen heeft, kan het natuurlijk voorkomen dat er zich een onvolkomenheid voordoet. Wij proberen altijd zo goed mogelijk werk te leveren, echter omdat wij met natuurproducten werken, kan er altijd iets mis gaan. Wij bieden u dan ook 15 jaar garantie op granietbreuk ten gevolge van constructie- of montagefouten. Dat is wel zo fijn natuurlijk!

Mocht u verder nog vragen hebben, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij proberen u dan zo goed mogelijk verder te helpen.