Groeneveld GDW

Als u zich in de regio Veenendaal bevindt, dan zal u vast eens gehoord hebben van Groeneveld GDW. Wij zijn een klein bedrijf met een passie voor mensen helpen bij hun incassotraject, Groeneveld GDW heeft door onze lokale aanpak al een heleboel ervaring in dit vakgebied. U zou zich echter misschien afvragen wie Groeneveld GDW nou eigenlijk is, waar komen we vandaan en hoe zijn we hier gekomen. Voor al deze vragen krijgt u nu eindelijk vandaag een antwoord, wij van Groeneveld GDW zullen u over onze geschiedenis vertellen en over ons hardwerkende team. Bent u hier helemaal niet voor de geschiedenis van Groeneveld GDW? Dan heeft u pech gehad. Vandaag hebben we het over ons, Groeneveld GDW.

De geschiedenis van Groeneveld GDW

Al heel lang geleden had Oscar Groeneveld de ambitie om een eigen incassobureau te openen, al sinds hij klein was. Deze droom ging eindelijk in vervulling in het verre verleden van 2011, waar Groeneveld GDW gesticht werd, maar toen alleen een incassobureau was. Dit begin van Groeneveld GDW bestond uit een incassobureau met drie man op de Kerkewijk in Veenendaal. Pas na een tijdje realiseerde Oscar dat zijn hart ook bij gerechtsdeurwaarder zijn lag. Ondertussen werkte hij bij het beginsel van Groeneveld GDW en zelf als gerechtsdeurwaarder in Harderwijk. Twee jaar geleden kwam hij eindelijk over de boeg en combineerde hij zijn twee liefdes: Groeneveld GDW en gerechtsdeurwaarder zijn. De incasso vestiging en gerechtsdeurwaarders vestiging zitten nu knus onder één dak in Veenendaal. Groeneveld GDW is gegroeid naar zeven medewerkers waarvan drie beëdigde gerechtsdeurwaarders.

Ons team bij Groeneveld GDW

Ons team bij Groeneveld GDW is klein maar knus. Hij bestaat natuurlijk uit Oscar Groeneveld, Berry de Haas en Anja van de Kamp, de gerechtsdeurwaarders. Daarnaast hebben we een onmisbare staf medewerkster: Inge van den Berg. Als laatste hebben we nog Robert Brueker, Jolanda van Bree en Rukiye Korkmaz, de incassomedewerkers. Met dit team van hardwerkende mensen zijn wij dag in, dag uit bezig om jouw incassotraject af te ronden. Vertrouwt u ons ook om u te helpen? Neem vandaag nog gelijk contact op met Groeneveld GDW via onze website www.groeneveld-gdw.nl!