Haptonomie in Zoetermeer

Voor haptonomie in Zoetermeer moet u bij Haptobron zijn. Hier leert u naar binnen te keren en je te verdiepen in het contact met je gevoel. Haptonomie betekent letterlijk de leer van het menselijk gevoel en gevoelsleven. Bij Haptobron geloven ze dat ieder mens compleet en perfect is zoals hij of zij is. Je hoeft jezelf dus niet te verbeteren of te veranderen je dient alleen jezelf terug te vinden en het volledig aanvaarden van het moment zoals het is. In de loop der jaren als men opgroeit wordt je namelijk van buitenaf dingen geleerd, aangepraat en opgedrongen waardoor mensen niet meer in zichzelf geloven. Door middel van haptonomie kijk je naar binnen en niet naar buiten. Je richt je op wat voelbaar is op dit moment door middel van oefeningen, aanrakingen en het gesprek bewust van jezelf. Als je eenmaal weet en accepteert wie je vanbinnen bent zal dat een hoop rust, ruimte en vrijheid geven.

Introductieavond voor haptonomie in Zoetermeer

Om een indruk te krijgen wat haptonomie in Zoetermeer inhoud is er de mogelijk om mee te doen aan een introductieavond. Het is namelijk lastig om in woorden uit te leggen wat haptonomie inhoud omdat het een gevoelstherapie is. Je moet het letterlijk voelen en ervaren. Tijdens de introductieavond kun je vrijblijvend kennismaken met haptonomie en heb je de mogelijkheid om vragen te stellen. Er worden een paar oefeningen gedaan om in contact te komen met je gevoel. Je dient dus nergens over na te denken maar enkel na te denken in het moment. Kijk op de website van Haptobron voor meer informatie over de introductieavonden en de data.

Wanneer haptonomie in Zoetermeer?

Bij Haptobron kun je terecht voor haptonomie in Zoetermeer in verschillende situaties. Het kan zijn dat je gewoon nieuwsgierig bent of op zoek bent naar innerlijke rust. Het kan ook zijn dat je stress en burn-out klachten ervaart of misschien kies je samen met je partner voor haptonomie om te proberen jullie relatie te verbeteren. Kortom, haptonomie kan in veel situaties helpen. Wat je reden ook is waarom je kiest voor haptonomie uiteindelijk draait het maar om één ding: kiezen voor geluk.