Neverblackout
Image default
Business

Het gemak van de Nintendo Gift Card

Wilde jij altijd al die toffe game voor je Nintendo DSi (XL), Wii U, Nintendo 2DS of Nintendo 3DS kopen, maar heb je geen creditcard? Dan is er gelukkig de Nintendo Gift Card! Met de Nintendo Gift Card koop je niet alleen downloadversies van Nintendo games, maar ook software die je niet in reguliere winkels kunt krijgen. Zo hoef je niet te wachten op de post, maar kun je games direct spelen! Ook ben je niet verplicht je account te koppelen aan een creditcard. De tendens is dat creditcards steeds minder aangeschaft worden. Gelukkig is de Gift Card een goede oplossing?

Nintendo Card kopen, let wel op!

Of je nu de nieuwste game direct wilt spelen, of zin hebt in een ouderwets potje Super Mario, met de Nintendo Gift Card creëer je voor jezelf ruime keuze. Als je games voor je Nintendo 2DS, 3DS of Wii U wilt kopen, heb je een Europees Nintendo Network ID nodig. Nintendo Network ID’s zijn gekoppeld aan de munteenheid van een land. Dit betekent ook dat je het tegoed niet alleen kunt uitgeven in de Nederlandse eShop, maar bijvoorbeeld ook in de Duitse of Spaanse eShop. Zolang het maar Eurolanden zijn.

Praktische zaken van de Nintendo Gift Card

Met je Nintendo Gift Card kun je games kopen voor je Nintendo DSi (XL), Nintendo 2DS, Nintendo 3DS en Wii U. Als je meerdere Nintendo consoles hebt, download het spel dan op het apparaat waarop je de game wilt spelen. Downloadversies worden namelijk niet gedeeld met andere apparaten van Nintendo. Je Nintendo Gift Card tegoed vervalt niet. Als je je tegoed nu opwaardeert met de Gift Card, heb je alle tijd van de wereld om je tegoed op te maken. Dus ook als je alleen maar kleine aankopen doet in de eShop, kan deze kaart voor jou van grote waarde zijn. Wil je ook meer uit je game console halen? Kies dan voor Nintendo Card kopen, het is beslist de moeite waard!

https://www.dreamgame.nl/giftcards/nintendo-eshop-cards

Related Posts

Het jaar fit beginnen

Webshop Technischeprodukten.nl

Controle over je uitgaven