Neverblackout
Image default
Business

Het mooiste lamelparket in jouw woonkamer?

Het is belangrijk dat de vloer in een woning er stijlvol uitziet om de sfeer in het huis goed te krijgen, een lamelparket is iets wat hierbij al snel binnen de eisen voldoet. Dit kan ik zeggen omdat ik bij Bax Houthandel een tijd geleden een lamelparket heb besteld welke inmiddels al een hele periode bij mij in huis ligt. Er zijn heel veel voordelen aan en Bax Houthandel is een organisatie die precies weet wat ze moeten doen om ervoor te zorgen dat jij het voor jou passende product aanschaft. Dit doen ze door een ronde door de showroom te lopen en door middel van gerichte vragen jouw smaak te bepalen. Op deze manier worden teleurstellingen niet mogelijk gemaakt. In deze blog deel ik graag mijn persoonlijke ervaring met Bax Houthandel en hun lamelparket.

 

Mijn persoonlijke ervaring met het lamelparket van Bax Houthandel

Bax Houthandel is een organisatie waar ik op aanraden van een vriend een lamelparket heb besteld. Ik ben op een vrije donderdagmiddag gewoon eens bij hen langs gegaan om te spreken met de medewerkers en om te kijken wat er allemaal beschikbaar was in de showroom. Zo heb ik samen met iemand een rondje gelopen en ben ik voorzien van advies op maat. Het lamelparket wat ik uiteindelijk heb gekozen was van eikenhout en ziet er erg elegant uit. De grootste voordelen voor mij zijn dat de prijs erg laag was, de vloer mooi blijft over een lange periode verspreid en dat het makkelijk schoon te houden is. De sfeer in mijn huis is op een positieve manier getransformeerd.

 

Ook benieuwd?

Wellicht dat een lamelparket geschikt is voor jou, maar misschien heb je ook wel behoefte aan een ander soort vloer. Om hierachter te komen is mijn advies om gewoon eens langs te gaan bij Bax Houthandel om, net als ik, een gesprek aan te gaan met een adviseur. Ze zorgen ervoor dat er geen twijfels zijn bij de aankoop, dat alles helder is en jij het product koopt wat volledig aansluit bij de wensen. Zo hoef je niet onzeker te zijn over je aankoop en kan je met een gerust hart de deur uitlopen.

 

Related Posts

Büro mieten in Düsseldorf? – was passt am besten zu dir und deinem Team?

Dakdekker Amsterdam

Een printer voor ieder interieur