Neverblackout
Image default
Business

Hoe EKH.nl ons heeft geholpen

EHK.nl heeft ons heel veel geld, tijd en problemen bespaard. Het bedrijf waar ik voor werk is een heel fijn bedrijf. Ik heb vriendelijke collega’s, fijne leidinggevende en zeer vriendelijke mensen van bovenaf. Ondanks dat ik het hier erg naar mijn zin heb vraag ik me wel af of alles goed geregeld. Stel, ik raak tijdens het werk in een ongeluk. Wie vergoedt dit dan? Kan mijn bedrijf dit allemaal opvangen? Zijn ze goed verzekerd. Dit zijn vragen die mij wel bezighouden.

Andere problemen die EKH.nl oplost

Toch zijn er meerdere dingen niet altijd even goed geregeld. Zo merk ik steeds vaker dat tijdens hef en hijs inspecties er wat moeilijkheden zijn. Extra kosten, boetes en daarnaast kost dit heel veel geld. Ik geef echt om dit bedrijf en wil graag dat ze het goed doen. Ik besloot daarom eens naar mijn leidinggevende te stappen. Ik vertelde hem mijn zorgen, en tot mijn verbazing deelde hij deze gedachten. Hij stelde mij het volgende voor. Ik kon op internet een oplossing gaan zoeken terwijl hij in gesprek ding met hogere mensen van dit bedrijf.

De zoektocht kon beginnen

Mijn taak was dus om een bedrijf te vinden die ons hierbij kon helpen. Ik had het gevoel dat er heel veel verbeterd kon worden, ik moest dus opzoek naar een heel veelzijdig bedrijf. Daarnaast moest er natuurlijk wel verbetering plaatsvinden. Het bedrijf moest dus ook gespecialiseerd zijn en ervaring hebben in dit vakgebied. Een hoop eisen voor een bedrijf. Ik maakte me klaar voor een lange en vermoeiende zoektocht.

EKH.nl is dé oplossing

Tot mijn verbazing kwam ik heel snel op EKH.nl terecht. Het zag er allemaal goed uit, ze wisten waar ze over spraken, hadden veel ervaring en bovendien waar ze heel veelzijdig. Ze konden ons met van alles helpen. Met de inspecties, met de verzekeringen en met verschillende aansprakelijkheid regelingen. Ik raakte enthousiaste en hoopte dat het bestuur actie zou ondernemen.

Resultaat

Het bestuur koos ervoor om naar mijn advies te luisteren. EKH.nl werd benaderd. Nu, een aantal maanden verder, is dit misschien wel de belangrijkste beslissing in de geschiedenis van mijn bedrijf geweest. Ze hebben ons met van alles geholpen en ik kan hen alleen maar heel dankbaar zijn. Zo heeft mijn bedrijf waar ik verliefd op ben geworden een mooie toekomst voor zich.