Neverblackout
Image default
Business

Hoveniersbedrijf van de Kraats

Wij zeggen altijd, bij hoveniersbedrijf van de Kraats kent kwaliteit zijn plek, in uw tuin namelijk! Wij helpen onze klanten met het onderhoud van hun tuinen, met het ontwerpen van een nieuwe tuin of een renovatie van de tuin, én het uitvoeren van dat ontwerp uiteraard. Kort gezegd, wij helpen u om uw droomtuin te verwezenlijken, en zodra hij er staat, ook om het een droomtuin te houden. Uiteraard onderhouden we ook de tuinen van klanten die niet de aanleg bij ons hebben gedaan. 

Het tuinontwerp met hoveniersbedrijf van de Kraats

U heeft de eerste stap gezet, besluiten dat het tijd is voor een nieuwe tuin, en wie beter om een tuinontwerp door te laten maken dan hoveniersbedrijf van de Kraats? We zeggen altijd, net als een nieuw huis vraagt een nieuwe tuin om een expert die een plan kan opstellen voor de tuin. Bij ons is José de ontwerpster, en zij gaat ervoor zorgen dat uw nieuwe tuin een ruimte wordt die aantrekkelijk is met harmonie tussen de natuur en het menselijk ingrijpen. Inmiddels heeft ze al meer dan tien jaar ervaring op het gebied van tuinen ontwerpen, en is altijd op zoek naar vernieuwingen en inspiratie. 

Het begint met een persoonlijk gesprek

Een nieuwe tuin begint altijd met een persoonlijk gesprek, want hoe kunnen we een nieuwe tuin voor onze klanten ontwerpen die aansluit op hun persoonlijke wensen en voorkeuren zonder ze ontmoet te hebben? Bovendien geeft het veel inzicht wat er allemaal mogelijk is voor de tuin wanneer we zelf even de ruimte met eigen ogen kunnen bekijken. We gaan samen aan tafel zitten om uw wensen te bespreken wat betreft het gras, de bestrating die u wilt, welke tuinafscheidingen uw voorkeur hebben en of u geïnteresseerd bent in speciale tuinelementen zoals een veranda of pergola. Na dit gesprek kijkt José even naar uw tuin en de zichtlijnen die u heeft vanuit de woning. U heeft niets veel aan een tuin die er niet mooi uit ziet vanuit het huis uiteraard! Wanneer u het lastig vindt keuzes te maken, kan José helpen met inspiratie.