Neverblackout
Image default
Business

Hulp bij re integratie 2e spoor!

Als je graag een re integratie 2e spoor traject moet of wil starten dan zijn er veel redenen om te kiezen voor Adxpert. In deze blog deel ik deze graag met jullie en vertel ik waarom wij voor hen hebben gekozen. Het is natuurlijk niet met meest gewenste scenario, een re integratie 2e spoor traject, maar als het dan toch moet is het belangrijk dat je een aanbieder kiest die zich helemaal aanpast aan jouw wensen! Bij Adxpert ben je in dit geval aan het juiste adres, mede door de lange ervaring op dit gebied.

Re integratie 2e spoor bij Adxpert!

Voor re integratie 2e spoor moet je voor Adxpert kiezen om verschillende redenen. Ten eerste maken ze gebruik van een aanpak die zich kenmerkt door pragmatiek en doelgericht. Als resultaat heeft dit dat ze in een zo kort mogelijke periode het gewenste resultaat behalen met het project. Ze zorgen ervoor dat er makkelijk op de arbeidsmarkt ingespeeld kan worden middels een sollicitatietraining of bijvoorbeeld een aanpassing aan het Linkedin profiel, omdat de meeste banen uit het netwerk komen wordt er ook geadviseerd hoe dit te versterken en er het meeste uit te halen. De voortgang wordt altijd doorgegeven middels maandelijkse rapportages, er wordt gekeken naar het vinden van ander werk, indien dit een stap te ver is ligt de focus op het vinden van een plek waar ervaring opgedaan kan worden om vervolgens mee door te stromen. Niet alleen de coach speelt in het re integratie 2e spoor traject een rol, bij Adxpert wordt ook gebruik gemaakt van een psycholoog en een arbeidsdeskundige voor arbeidsdeskundig onderzoek.

Meer weten?

Adxpert onderscheidt zich in verschillende dingen bij re integratie 2e spoor trajecten, de professionele aanpak is hier een van de belangrijkste. Als je benieuwd bent hoe ze iemand uit uw organisatie kunnen helpen dan kun je contact met hen opnemen. Ze hebben altijd wel tijd om een gesprek met u te plannen en de mogelijkheden te bespreken. Het pakket bestaan uit drie verschillende basismodules die middels maatwerk voor u geschikt kunnen worden. Kijk voor meer informatie over re integratie 2e spoor traject op www.adxpert.nl